Με δύο κεφαλιές ανατροπή ο Ελευθερόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη, πρώτη στη σεζόν, επικρατώντας 2-1 στα Γιάννινα του τοπικού ΠΑΣ και μάλιστα με ανατροπή μέσα σε μόλις έξι λεπτά!

Με δύο κεφαλιές ανατροπή ο Ελευθερόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Premier League γίναμε! Ο 3ος της βαθμολογίας και αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε στους "Ζωσιμάδες" τον 14ο Αστέρα Τρίπολης στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής και όχι μόνο δεν πήρε τη νίκη που θα τον έφερνε μόνο στη 2η θέση, αν και προηγήθηκε, αλλά το φινάλε βρήκε τους Αρκάδες να πανηγυρίζουν!

Και αυτό γιατί μέσα σε μόλις έξι λεπτά κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ (τα πρώτα που δέχτηκε εντός έδρας ο ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα) και να πραγματοποιήσουν μία σούπερ ανατροπή που τους χάρισε μάλιστα την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή σεζόν.

Με δύο κεφαλιές ανατροπή ο Ελευθερόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα της αναμέτρησης, το πρώτο μέρος προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις στο κοινό, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε διαγωνισμό για το ποιός θα έκανε τα περισσότερα λάθη και οι δύο μοναδικές καλές φάσεις να ανήκουν στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, με τον Μαμπουλού να αποτυγχάνει στο 6' και στο 22' να νικήσει από κοντά τον Ντοναρούμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά ο Μαμπουλού ήταν εκείνος που απείλησε και πάλι την εστία των Αρκάδων στο 58', για να έρθει ο Ζάιρο στο 63' και να κάνει το 1-0 για τους Ηπειρώτες (πρώτο του φετινό γκολ και δεύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού είχε σκοράρει μία φορά πέρυσι με τον ΠΑΟΚ), με δυνατή κεφαλιά μέσα από την καρδιά της "κιτρινομπλέ" άμυνας.

Με δύο κεφαλιές ανατροπή ο Ελευθερόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το προβάδισμα αυτό εξαφανίστηκε όμως εν ριπή οφθαλμού, με τον Αστέρα να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα εις διπλούν, με την ανατροπή να έρχεται με δύο κεφαλιές. Πρώτα ο Φαρίνια στο 72' νίκησε με σκαστή κεφαλιά τον Περιστερίδη ενώ στο 77' ο Μάσα, που είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα, έγραψε το 2-1 για τον Αστέρα με ωραία κεφαλιά στην αριστερή γωνία της εστίας του Περιστερίδη.

Με δύο κεφαλιές ανατροπή ο Ελευθερόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όποιοι περίμεναν αντίδραση από πλευράς ΠΑΣ δεν την είδαν ποτέ, με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθρόπουλου όχι μόνο να κρατάει με άνεση το υπέρ της σκορ αλλά να είναι και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με το φινάλε να τη βρίσκει να υπερτερεί σε τελικές προσπάθειες (8 συνολικά έναντι 6 του ΠΑΣ και 60% κατοχή της μπάλας) και να παίρνει δίκαια την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη φετινή εκτός έδρας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (79' Καρανίκας), Λίλα, Ζάιρο, Κοζορώνης (76' Βιντάλ), Κούτρης, Μαμπουλού, Κόντε (55' Γιάκος)

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Σίλβα, Χαμντανί, Ευαγγέλου (64' Κυριακόπουλος), Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Καλτσάς, Φαρίνια (86' Ιωαννίδης), Τσιλιανίδης (76' Μάσα), Φερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK