Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Χορταστικό ματς στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1-1). Ο Ουσέρο απάντησε στο γκολ του Τζάνη, με 10 τελείωσαν το ματς αμφότερες οι ομάδες.

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Από πολύ νωρίς ο Αστέρας βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σε ένα γήπεδο όπου όχι μόνο δεν είχε κερδίσει ποτέ, αλλά δεν είχε καταφέρει καν να σκοράρει. Ο Τζάνης στο 5ο μόλις λεπτό αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την ασίστ-δώρο του Πιπίνη και με κοντινό σουτ νίκησε τον Ερνάντεζ για το 1-0.

Ο Πανθρακικός στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, έφτανε οργανωμένα στην αντίπαλη περιοχή και αν δεν ήταν ο Ερνάντεζ να κρατήσει όρθιους τους Αρκάδες με τις αποκρούσεις του, τότε το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο για τον Πανθρακικό.

Ο Αστέρας είχε μόνο μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ με τους Τζάνη και Κάσες.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους γκολ στην Κομοτηνή το οποίο μάλιστα ήταν και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ο Ουσέρο μετά από πάσα του Ντε Μπλάσις σε εκτέλεση φάουλ, κάρφωσε με βολίδα την μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ και ισοφάρισε σε 1-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60 και τρία λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα με τον Σαρακατσάνο να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο Ναβάρο που έφευγε μόνος στην αντεπίθεση.

Σε αντεπίθεση μόνος έφυγε και ο Μπαράλες στο 74 αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και σταμάτησε τον Αργεντινό που έφευγε από κανονική θέση, ενώ στο 79' ο Ρομέου έχασε σπουδαία ευκαιρία σε κοντινό σουτ.

MVP:

Ο Ουσέρο σημείωσε το γκολ της αγωνιστικής. Ο Ισπανός με φωτοβολίδα σκόραρε το πρώτο γκολ των Αρκάδων στην Κομοτηνή και ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν στην επιθετική ανάπτυξη του Αστέρα.

Αδύναμος κρίκος:

Σαρακατσάνος. Πήρε δύο κίτρινες για δύο φάουλ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Θα μπορούσε να πάρει και απευθείας κόκκινη και για τα δύο φάουλ. Τον τίτλο διεκδικεί και ο Γκοϊάν λόγω 2 καρτών μέσα σε ένα τετράλεπτο.

Σχόλιο αγώνα:

Μοιρασμένο παιχνίδι. Από ένα ημίχρονο για τις δύο ομάδες και δίκαιο 1-1…

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Τζάνης (90+2' Τζάνης), Εμπό, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Κάσες (75' Ζεκίνια), Ιγκόρ (67' Ντιόγκο).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντες, Πιπίνης (57' Πολ), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Εντό (65' Μπακασέτας), Μουνάφο (85' Κουρμπέλης), Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK