Πικρή μοιρασιά για Ηρακλή και Πλατανιά

Ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του και παρέμεινε χωρίς τρίποντο στη φετινή Super League. Έξι ματς μακριά από τη νίκη οι Κρητικοί.

Πικρή μοιρασιά για Ηρακλή και Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ηρακλής και Πλατανιάς ήθελαν απελπισμένα το τρίποντο στο μεταξύ τους παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League όμως αναγκάστηκαν να συμβιβαστούν με τον έναν βαθμό, μιας που έμειναν στο 1-1 από τα γκολ των Απαστολόπουλου στο 29' και Κυριακίδη στο 68'. Η κρητική ομάδα δημιούργησε περισσότερες φάσεις αλλά είδε το αρνητικό σερί της επεκτείνεται σε έξι αγώνες ενώ ο Ηρακλής βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με μόλις 3 βαθμούς σε 8 παιχνίδια (αυτός ήταν ο πρώτος κερδισμένος εντός έδρας!) και χωρίς νίκη...

Πικρή μοιρασιά για Ηρακλή και Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρώτο μέρος στο "Καυταντζόγλειο" δεν είχε να επιδείξει πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Πλατανιά να έχει πάντως καλύτερη εικόνα και δίκαια να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός γκολ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτα με το σουτ του Μενδρινού που πέρασε άουτ (5') και ακολούθως με αυτό του Μανούσου που είχε την ίδια κατάληξη (13'), για να έρθει τελικό το γκολ για τους Κρητικούς στο 29' μέσα από ωραία συνεργασία και εκτέλεση.

Μετά από μπλέξιμου του Κούρου με τον... διαιτητή στη μεσαία γραμμή ο Αποστολόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας και τροφοδότησε τον Γιακουμάκη, εκείνος βγήκε από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα στον συμπαίκτη, με τον Αποστολόπουλο να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Περνίς με άπιαστο δεξί σουτ (0-1).

Πικρή μοιρασιά για Ηρακλή και Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά το εις βάρος τους γκολ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ενώ επιπλέον ο Πλατανιάς "φλέρταρε" και με δεύτερο γκολ, με τον Γιακουμάκη να μη βρίσκει όμως το στόχο μετά από πάσα του σκόρερ Αποστολόπουλου.

Το δεύτερο μέρος απέκτησε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα όπου οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες από μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν, με τον Πλατανιά να απειλεί στο 46' με τον Γιακουμάκη (απέκρουσε ο Περνίς) και τον Ηρακλή στο 53' με τον Ζιαμπάρη (έδιωξε την κεφαλιά του σε κόρνερ ο Σωτηρίου), για να έρθει τελικά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 68'. Ο Σωτηρίου δεν έκανε καλό υπολογισμό μετά τη σέντρα από τα αριστερά του Σαραμαντά και ο Κυριακίδης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει το 1-1 και να "βάλει φωτιά" στο παιχνίδι.

Πικρή μοιρασιά για Ηρακλή και Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα τελευταία 25 λεπτά οι δύο ομάδες έψαξαν με... λύσσα το δεύτερο γκολ καθώς η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ ούτε για τον Ηρακλή ούτε για τον Πλατανιά, ο οποίος είχε μάλιστα τις δύο καλύτερες στιγμές με τον Γιακουμάκη στο 71' και τον Ρούσσο στο 94' (σωτήριο τάκλιν του Ρούσσου στο γύρισμα του Ντίνα προ του Γιακουμάκη).

Το αποτέλεσμα ήταν όλοι οι παίκτες να φύγουν με το αίσθημα της απογοήτευσης στο φινάλε, μιας που ο Ηρακλής παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς ακόμα νίκη μετά από 8 αγώνες και ο Πλατανιάς έχει ξεχάσει τη χαρά της νίκης στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Ηρακλής (Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κούρος, Μοντέιρο (55' Λάμπρου), Λεοζίνιο (90' Κυνηγόπουλος), Πασάς (46' Ρούσσος), Λουκίνας

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (71' Ντεβέσα), Μενδρινός (83' Ντίνας), Μανούσος (91' Κάργας), Γιακουμάκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK