Σούζα ο ΠΑΟΚ και δεύτερος

Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, σκόραρε δις με Μυστακίδη - Μάτος, είχε δοκάρι, δεν απειλήθηκε και κατέκτησε πέμπτο σερί διπλό. Το 2-0 επί της ΑΕΛ τον έφερε δεύτερο μαζί με Ξάνθη και Πανιώνιο, μπροστά από τον Παναθηναϊκό.

Σούζα ο ΠΑΟΚ και δεύτερος

Το 2-0 του ΠΑΟΚ στη Λάρισα κρύβει κομμάτι της πραγματικότητας. Διότι η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς άξιζε πολλά περισσότερα με την πλήρη εμφάνιση που πραγματοποίησε στην πέμπτη διαδοχική νίκη της μακριά από την Τούμπα.

Αναμφίβολα το γρήγορο γκολ του Μυστακίδη, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 11' αδειάζοντας δύο αντιπάλους και τελειώνοντας εύστοχα τη φάση, βοήθησε πάρα πολύ. Αν ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" δεν είχαν την απαιτούμενη τακτική συμπεριφορά στο γήπεδο προκειμένου να περιορίσουν την ΑΕΛ στο μισό γήπεδο, δεν θα είχαν τόσο άνετο πέρασμα από τη θεσσαλική αρένα.

Από το 72% κατοχής στο πρώτο μισό έπεσε στο 66% ο "Δικέφαλος", μικρή σημασία είχε ωστόσο από το 61' και μετά, αφού ο Τσίμιροτ είχε δοκάρι και ο Μάτος είχε ήδη σκοράρει δεύτερη φορά μετά από φάουλ του κορυφαίου στο γήπεδο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός του ΠΑΟΚ έπαιξε πίσω από τους δύο της επίθεσης και είχε τους κεντρικούς να τον καλύπτουν για να μην τρέχει πολύ όντας ο άξονας της καλοδουλεμένης εμφάνισης του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο διάστημα μέχρι το φινάλε ενέταξε στην 11άδα Πέδρο Ενρίκε και Πρίγιοβιτς άνευ πίεσης για να βοηθήσουν άμεσα. Πάντως ο Βραζιλιάνος πήρε μπάλες, είχε όρεξη να φτιάξει, αντίθετα ο Ελβετός χρειάζεται τροφοδοτηθεί για να φανεί.

Δεν χρειάστηκε, αφού η ΑΕΛ δεν προέβαλε αντίσταση. Ακόμη κι αν ο Τσιώλης έκανε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα παλεύοντας ν' ανεβάσει την ομάδα του στο γήπεδο, η αμυντική συμπεριφορά των "ασπρόμαυρων" ήταν υποδειγματικά και ο Γλύκος δεν χρειάστηκε καν να επέμβει.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Τικό, Φάρκας, Μονιάκης (46' Αβραάμ), Μασαλέσα, Φατιόν (68' Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (46' Βαρέλα)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (86' Χαρίσης), Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (67' Πέδρο Ενρίκε), Κουλούρης (74' Πρίγιοβιτς)

TO LIVE CHAT ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK