Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2

Ματσάρα στη βροχερή Τρίπολη με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη να μοιράζονται από ένα βαθμό στο χορταστικό 2-2. Ο Ουσέρο έσωσε την παρτίδα για τους Αρκάδες, μεγάλες ευκαιρίες έχασαν στο τέλος οι δύο ομάδες.

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα του αγώνα

Βροχή, καταιγίδες, ανατροπές, γκολ, ευκαιρίες, δοκάρια, αποβολές και ένα εντυπωσιακό ματς σε έναν πολύ δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η Ξάνθη βρέθηκε να χάνει, ισοφάρισε, προηγήθηκε και τελικά μπορεί να μην κέρδισε αλλά συνέχισε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στην Τρίπολη από το 2007 και έπειτα όπου οι δύο ομάδες τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με κοντινή προβολή του Εντό μετά από κόρνερ του Ουσέρο και κεφαλιά του Ντε Μπλάσις που για ακόμη μια φορά ήταν ο κορυφαίος του Αστέρα Τρίπολης.

Ο κακός δαίμονας των κιτρινομπλέ άρχισε να απλώνει το φάντασμα του πάνω από την Τρίπολη στο 37ο λεπτό. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα. Ο Ερνάντεζ σε ένα φάουλ του Κάλβο από το… Θεό, σήκωσε το χέρι, αλλά η μπάλα αντί για άουτ χτύπησε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο το 1-0 έγινε 1-2! Ο Σολτάνι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο άμυνας του Αστέρα, με κεφαλιά έπιασε στο βηματισμό τον Ερνάντεζ και έδωσε το προβάδισμα την Ξάνθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε πολύ επιθετικά, πίεσε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινό σουτ του Ουσέρο.

Οι Αρκάδες είχαν και δύο δοκάρια. Ένα πριν από την ισοφάριση με τον Ντε Μπλάσις και ένα μετά το 2-2 με τον Χουάνμα. Ο Ισπανός με κεφαλιά από το μισό μέτρο θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του Αστέρα στο 95, αλλά η μπάλα και η τύχη δεν ήταν μαζί του.

Η Ξάνθη έπαιξε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά λόγω αποβολής του Χοσέμι που κουτούλησε εκτός φάσης τον Μπαράλες, ωστόσο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στην πρώτη ο Σολτάνι αφού πέρασε και τον Ερνάντεζ πλάσαρε άουτ, ενώ στη δεύτερη ο διαιτητής εφηύρε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα την ώρα που η μπάλα στρωνόταν στον Σολάρι.

MVP

Ο Ντε Μπλάσις κάνει φοβερή σεζόν και είναι σε σπουδαία φόρμα. Ο Αργεντινός μπορεί να μην σκόραρε, αλλά ήταν αυτός που άρχιζε όλες τις επιθέσεις του Αστέρα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ερνάντες. Δικό του λάθος το πρώτο γκολ, δικό του λάθος και το… γκολ της Ξάνθης στις καθυστερήσεις το οποίο δεν μέτρησε από λάθος του διαιτητή.

Σχόλιο

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από την Ξάνθη η οποία έκανε τέσσερις κατεβασιές, σημείωσε δύο γκολ και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Οι Αρκάδες πληρώνουν τα κενά που έχουν στην άμυνα, ενώ η Ξάνθη δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη λόγω της παθητικής στάσης που κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης ): Ερνάντες, Κοντοές, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Λούι, Εντό, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Μουνάφο (57' Χουάνμα), Ναβάρο, Μπαράλες.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι, Παΐτο, Ντιέ (90' Ράνος), Φλίσκας, Μαρίν (46' Σολάρι), Μάνταλος, Σολτάνι, Κάλβο (77' Μπέρτος)

Στιγμές από το "Θ. Κολοκοτρώνης"

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-2
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK