Με Κούτρη... λυτρωτή, τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχανε τα άχαστα, ο Επασί έπιανε τα... άπιαστα και ο Λεβαδειακός ήταν κοντά στο βαθμό της ισοπαλίας στο "Καραϊσκάκης". Στο 84ο λεπτό, ωστόσο, ο Γάλλος έκανε το μοναδικό λάθος στο παιχνίδι και ο Κούτρης υπέγραψε το 2-1 υπέρ των "ερυθρόλευκων".

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
zile olympiakos levadeiakos EUROKINISSI

Με 14 τελικές στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός τα έκανε, σχεδόν, όλα σωστά. Πίεζε, έφτιαχνε ευκαιρίες και τις... έχανε. Για την ακρίβεια τις περισσότερες έπιανε ο Επασί, ο οποίος σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε πως αποτελεί σπουδαία περίπτωση τερματοφύλακα.

Τρεις φορές ο Ανσαριφάρντ (τ ου οποίου τα τελειώματα ήταν κακά) και δυο ο Φορτούνης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γάλλο που πάντα ψύχραιμα εξουδετέρωνε. Όλα αυτά μέχρι το 43ο λεπτό. Ο Ταχτσίδης, των αμέτρητων λαθών, έδωσε στον Φορτούνη στο ύψος της περιοχής, αυτός με καταπληκτικό τρόπο έδωσε στον Ζιλέ και ο Βέλγος με όμορφη ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0.

Κάπου εκεί ήταν λες και... τράβηξαν την πρίζα οι ερυθρόλευκοι. Έριξαν ρυθμό, ο Λεβαδειακός άρχισε να ανεβαίνει σιγά σιγά, να χάνει ευκαιρίες με τον Γιουσούφ και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γιακουμάκη. Εκτέλεση κόρνερ του Τσαμπούρη, ο Έλληνας επιθετικός ανάμεσα σε αντιπάλους και συμπαίκτες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΡΟΝΤΕΟ...

Κι όμως, ο Λεβαδειακός δεν έμεινε πίσω και το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό! Δυο λεπτά μετά το 1-1 οι Βοιωτοί άγγιξαν την ανατροπή, όμως ο Προτό έδιωξε το πλασέ του Γιακουμάκη. Ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενων, ωστόσο, "έσβησε" σε μία κεφαλιά του Λεονάρντο.

Οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν και τελικά έκαναν το τελικό 2-1 με αρχική δόση τύχης. Ο Κούτρης έκανε ένα σουτ από μεγάλη απόσταση, ο "ήρωας", μέχρι εκείνο το λεπτό Επασί, δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα αφού βρήκε πάνω του κατέληξε στα δίχτυα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ταχτσίδης (77' Μάρτινς), Ζιλέ, Φορτούνης (Τζούρτζεβιτς 80'), Καρσελά (60' Σεμπά), Μάριν και Ανσαριφάρντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο, Ζαραδούκας (58' Σουμπίνιο), Ομπιόρα, Μητρόπουλος (89' Τόνι Σιλβα), Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Σκόρερ: 1-0 (43' Ζιλέ), 1-1 (69' Γιακουμάκης), 2-1 (84' Κούτρης).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK