Η Ξάνθη... δευτεραθλήτρια χειμώνα!

Με νέα πειστική εμφάνιση, η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας του ΠΑΣ με 2-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ξάνθη... δευτεραθλήτρια χειμώνα!

Ο Σολτάνι στο 22' και ο Γιουνές στο 88', πέτυχαν τα γκολ που οδήγησαν την Ξάνθη στη νίκη επί του ΠΑΣ με 2-0, που την έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Super League.

Τελικά η ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε και δεν... ακούμπησε τους "ακρίτες", οι οποίοι συνήλθαν γρήγορα και παρουσίασαν το γνωστό, καλό πρόσωπό τους, κόντρα στον ΠΑΣ το απόγευμα της Κυριακής. Οι Ηπειρώτες ήλπιζαν να κάνουν τη... ζημιά, όσο το ματς παρέμενε στο 1-0, μετά το γρήγορο γκολ του Σολτάνι, όμως ο Γιουνές καθάρισε στο τέλος τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Πλέον η Ξάνθη, μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετράει 28 βαθμούς, 10 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Έχει χτίσει έτσι γερές βάσεις για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (90΄ Ράνος), Σολτάνι (83΄ Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (78΄ Παπαγεωργίου), Βασιλακάκης, Φλίσκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος (75΄ Ναδάλες), Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Ζάιρο, Ακόστα, Κοζορώνης (64΄ Βιδάλ), Κούτρης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (76΄ Κόντε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK