Μία αγωνιστική στον Ηρακλή, μόνο πρόστιμο στην ΑΕΚ

Πέρα από την ποινή του Παναθηναϊκού, τιμωρίες υπήρξαν και τους Ηρακλή και ΑΕΚ.

Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο, ενώ στην ΑΕΚ επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο και όχι με ποινή έδρας για το καπνογόνο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καθώς οι τελευταίοι συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα.

Συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της:  επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα. 

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: "Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας". Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τιμωρία του Παναθηναϊκού: -3 βαθμοί, δεν γίνεται το ντέρμπι