Ο Ατρόμητος έκανε στην Τούμπα ό,τι δεν έκαναν οι... προηγούμενοι

Ο Ατρόμητος "πάγωσε" την Τούμπα στο 22ο λεπτό με το γκολ του Στρούγγη και έγραψε ιστορία όσον αφορά στη φετινή Super League Σουρωτή. Διαβάστε το λόγο.

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει... συνηθίσει στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και μάλιστα αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει πάρει όλες τις νίκες που χρειάζεται για να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τη 2η αγωνιστική έκαμψε με 3-1 την αντίσταση της Κέρκυρας, την 4η και την 5η αγωνιστική επικράτησε 1-0 των Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, την 7η αγωνιστική συνέτριψε με 4-0 την νεοφώτιστη Λαμία ενώ την 9η έκανε το "5 στα 5" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αντίθεση πάντως με όλα τα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος που έδωσε εντός έδρας, αυτό με τον Ατρόμητο είναι ήδη διαφορετικό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση στο σκορ.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε με κεφαλιά του Στρούγγη στο 22ο λεπτό και έγινε η πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν που παίρνει προβάδισμα μέσα στην Τούμπα ενώ συνολικά αυτό είναι μόλις το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο "Δικέφαλος" μέσα στο σπίτι του μετά από το ματς με την Κέρκυρα στα τέλη Αυγούστου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK