Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Ο Μπικέι ντύθηκε σκόρερ και με δύο δικά του γκολ χάρισε τη νίκη με 2-1 στο φορμαρισμένο Παναιτωλικό επί του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο. Οι Βοιωτοί, που ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μουλόπουλο.

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Το live του αγώνα

H εικόνα του αγώνα

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Παναιτωλικός τόνισε την αυτοπεποίθησή του κάτι που αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι Αγρινιώτες επιχείρησαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλία, χωρίς όμως ρίσκα στην άμυνα, και δικαιώθηκαν σχετικά γρήγορα αφού ο Μπικέι άνοιξε το σκορ στο 18' από κόρνερ του Θεοδωρίδη.

Μετά το γκολ ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να πιέσει την αντίπαλη άμυνα η οποία μάλιστα δεν είχε δεχθεί γκολ σε εντός έδρας αγώνα πριν από αυτό το παιχνίδι. Οι Βοιωτοί δεν έκαναν κάτι συγκλονιστικό, κατάφεραν όμως να ισοφαρίσουν με τη σέντρα-σουτ του Μουλόπουλου δύο λεπτά πριν το πέρας του ημιχρόνου.

Εν τέλει ο αγώνας κρίθηκε σε ένα διάστημα έξι λεπτών στην επανάληψη. Ο Μπικέι έγραψε το 2-1 και πάλι με κεφαλιά από φάουλ του Θεοδωρίδη στο 49' ενώ στο 55' ο Κονέ άφησε τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στα λεπτά που απέμεναν ο Παναιτωλικός χειρίστηκε αποτελεσματικά τις καταστάσεις και έφτασε στην επιτυχία.

MVP

Δύο γκολ πέτυχε ο Παναιτωλικός και τα δύο τα βρήκε από το κεφάλι του Μπικέι. Τι άλλο να κάνει ένας στόπερ για να πάρει το βραβείο του MVP;

Αδύναμος Κρίκος

Ο Κονέ "κρέμασε" την ομάδα του με την αποβολή του στο 55'. Με παίκτη λιγότερο και με το σκορ στο 2-1 ήταν πολύ δύσκολο για τον Λεβαδειακό να αντιδράσει.

Σχόλιο

Αργά αλλά μεθοδικά ο Παναιτωλικός ανεβαίνει στη βαθμολογία βασιζόμενος κυρίως στην καλή του ανασταλτική λειτουργία και στην αποτελεσματικότητά του. Κόντρα στον Λεβαδειακό αποδείχθηκε ότι ο Χάβος έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού με τον Μπικέι ο οποίος εκτός από ικανός στόπερ εξελίσσεται και σε..εκτελεστή. Ο Λεβαδειακός παρουσιάζει τρομερές αδυναμίες μακριά από τη Λειβαδιά.

Παναιτωλικός:Μπρακάλι, Μελισσάς (46' Γκολιάς), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδης (83' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Καμαρά (68' Μπελόν), Μπόγιοβιτς

Λεβαδειακός:Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (59' Πετράτσι), Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης (72' Γιάντσης), Μάρτινς, Κονέ, Μάντζιος (76' Βασιλείου), Κάντζι.

Στιγμές από το Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK