Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2

Χάρη σε μια κεφαλιά του Γιόχανσον κι ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουονανότε η ΑΕΚ "απέδρασε" με το διπλό από την έδρα του Πανθρακικού (2-1). Επανεμφάνιση για Τζεμπούρ με τα "κιτρινόμαυρα". Μείωσε για την ομάδα του Ελευθερόπουλου ο Μάρτινς.

Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2
INTIME SPORTS

H εικόνα του αγώνα

Με 4-3-3 και τον Γιόχανσον για πρώτη φορά σε πιο ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή παρέταξε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ. Επίσης, ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Θέσαρ Άρθο που έκανε το ντεμπούτο του με τα "κιτρινόμαυρα". Από την άλλη ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε για τον Πανθρακικό το κλασσικό 4-2-3-1.

Από νωρίς η "Ένωση" έδειξε τις διαθέσεις της. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκάλο έπιασε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Πασχαλάκη να διώξει εντυπωσιακά. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 18' ανταμείφθηκαν. Από τη σέντρα του Μπαρμπόζα από τα δεξιά, ο Γιόχανσον με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Πανθρακικού που άρχισαν να απειλούν με κάποια μακρινά σουτ την εστία του Μπαρόχα.

Ο κίπερ της ΑΕΚ δεν ήταν σταθερός, ενώ πολλές φορές μάζευε τη μπάλα σε δεύτερο χρόνο, χωρίς να προσφέρει σιγουριά στο τέρμα. Έτσι στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μια "ανάσα" από την ισοφάριση όταν μετά από σουτ του Βάλτερ, ο Μπαρόχα απέκρουσε ασταθώς, όμως ο Μπαϊκαρά από κοντά δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάνταλου από τον Πασχαλάκη και ο Μπουονανότε από τα 11 βήματα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Πανθρακικός όμως κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 68'. Το σουτ του Μάρτινς βρήκε πάνω στον Άρθο, με τη μπάλα να αλλάζει πορεία και να μπερδεύει τον Μπαρόχα. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να "κλειδώσει" το ματς στο 82', όταν ο Μπουονανότε βγήκε τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη, αλλά το κοντρόλ του Αργεντινού ήταν τραγικό. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε κι έτσι η ΑΕΚ πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της για φέτος στο πρωτάθλημα.

MVP

Αρχοντικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Πογέτ τον δοκίμασε σε έναν διαφορετικό ρόλο με πιο δημιουργικά-επιθετικά καθήκοντα και ο Σουηδός τον έβγαλε ασπροπρόσωπο. Το γκολ του "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Πανθρακικού και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη.

Αδύναμος κρίκος

Προβλήματα σε όλες τις γραμμές είχε ο Πανθρακικός. Λάθη στην άμυνα, αστοχία στην επίθεση. Δύσκολο το έργο του Ελευθερόπουλου.

Σχόλιο

Η διακοπή φαίνεται πως έκανε καλό στην ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Πογέτ είχε το χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του, οι οποίοι συνήλθαν από το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Γιόχανσον ήταν πολύ καλός στο νέο του ρόλο στη μεσαία γραμμή, με τη μπάλα να περνά συνεχώς από τα πόδια του. Να σημειωθεί ότι ο Πογέτ δοκίμασε δύο διαφορετικά συστήματα στο παιχνίδι. Ξεκίνησε με 4-3-3, ενώ τελείωσε με 3-5-2. Όσον αφορά τον Πανθρακικό, η ομάδα του Ελευθερόπουλου έδωσε ό,τι είχε όμως όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό. Χρειάζεται και τύχη, την οποία δεν είχε.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός:Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (35' Μπουγαΐδης), Παπαχρήστος, Μεχιά, Λαδάκης (63' Νικόλτσης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Φερνάντεθ (46' Μάρτινς), Χασομέρης

ΑΕΚ:Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος (75' Κορδέρο), Μπαρμπόζα (75' Λαμπρόπουλος), Μπουονανότε, Αραβίδης (86' Τζεμπούρ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

H ξεκαρδιστική γκάφα του Μπουονανότε

ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

19:12
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 20 λεπτά έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
19:16
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Παπαχρήστος, Μεχιά, Λαδάκης, Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Φερνάντεθ, Χασομέρης

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Αραβίδης

19:16
Η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Γκουστάβο Πογέτ μέσα από το γράφημα που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η ΑΕΚ.
19:18
Η ΑΕΚ ταξίδεψε με 20 παίκτες στην Κομοτηνή, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τελευταία στιγμή τους Τζανετόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο.
19:19
Στον πάγκο του Πανθρακικού κάθονται οι: Αθανασιάδης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Μάρτινς, Σέτι, Χαβίτο και Νικόλτσης.

Στον πάγκο της ΑΕΚ κάθονται οι: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Κορδέρο, Τζεμπούρ και Κρισάντους.
19:20
Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς προέρχεται από το εκτός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό αλλά και την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα Τρίπολης, από το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89ο λεπτό.
19:21
Ο Γκους Πογέτ δίνει φανέλα βασικού στον Ντιέγκο Μπουονανότε κόντρα στον Πανθρακικό.
19:23
Αν η ΑΕΚ καταφέρει και πάρει το "τρίποντο" θα σκαρφαλώσει μόνη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
19:24
Εξυπακούεται πως "καίγεται" για τη νίκη και ο Πανθρακικός από τη στιγμή που είναι ουραγός στη βαθμολογία με μόλις 4 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από την γραμμή του υποβιβασμού.
19:25
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε πάντως ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, φεύγοντας με το ισόπαλο 3-3 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
19:29
Ο Πανθρακικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις πρώτες 10 αγωνιστικές ενώ η ΑΕΚ ψάχνει το πρώτο της γκολ με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο.
19:30
Οι παίκτες των δύο ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, χειροκροτούμενοι από τους φιλάθλους.
19:31
Ο Πανθρακικός παρατάσσεται με σύστημα 4-2-3-1 και τον Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης ενώ η ΑΕΚ με σύστημα 4-3-3.
19:32
Αυτή τη στιγμή τηρείται ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
19:33
Ο Πανθρακικός δίνει το 6ο εντός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας μέχρι τώρα 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
19:34
Μία από τις αλλαγές που δοκιμάζει απόψε ο Πογέτ είναι ο Άρθο, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κολοβέτσιο.
19:35
Η ΑΕΚ έχει την υποστήριξη αρκετών οπαδών της που φιλοξενούνται στο ένα από τα δύο πέταλα του γηπέδου.
19:36
Ο Πανθρακικός είχε σκοράρει μόλις 2 φορές στις πρώτες εννέα αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ την περασμένη αγωνιστική (10η) έβαλε τρία γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.
19:37
3': Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Μπουονανότε έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά και έβγαλε ωραία πάσα για τον Μπαρμπόσα, με το σουτ του μέσα από την περιοχή να κοντράρει στον Μελίσση και να φεύγει κόρνερ.
19:37
Από την εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από τα δεξιά, ο Γιόχανσον έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.
19:39
5': Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ. Ο Σοϊλέδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα έφτασε αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού, ο Γκάλο εξαπέλυσε χωρίς δεύτερη σκέψη δυνατό σουτ και ο Πασχαλάκης έπεσε και απέκρουσε στη δεξιά γωνία του.
19:40
Ο Ποτουρίδης είναι ο μοναδικός παίκτης του Πανθρακικού που έχει ξεκινήσει όλα τα ματς πρωταθλήματος ως βασικός.
19:41
Η ΑΕΚ έχει πάρει τον έλεγχο από το ξεκίνημα και έχει καταφέρει να κλείσει τους γηπεδούχους στα καρέ τους.
19:43
Με την πρεμιέρα του Άρθρο στο αποψινό παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 20 ποδοσφαιριστές στο φετινό πρωτάθλημα. Από αυτούς, έξι έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
19:43
Ο Πανθρακικός έχει χρησιμοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα 23 διαφορετικούς παίκτες, με 4 εξ αυτών να έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

19:44
Πλήγμα μεγάλο για την ομάδα της Κομοτηνής το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο τραυματίες φορ του, Ίγκορ και Τζάνη.
19:45
Κερδισμένο κόρνερ για την ΑΕΚ, 2ο συνολικά, με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου.
19:45
Καλή εκτέλεση κόρνερ από Μπουονανότε, παίρνει την κεφαλιά ο Ποτουρίδης, με τον Λαδάκη να παίρνει δεύτερη κεφαλιά και να διώχνει σε κόρνερ.
19:48
15': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρύζει ο Μπαρμπόσα.
19:50
16': Ωραία προσπάθεια από τα αριστερά του Μπαϊκαρά αλλά μετά το γύρισμά του στην καρδιά της μεγάλης περιοχής ο Βάλτερ καθυστέρησε υπερβολικά και το σουτ του ήταν πολύ αδύναμο, με αποτέλεσμα να απομακρύνουν εύκολα οι παίκτες της ΑΕΚ.
19:52
18': ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Μπαρμπόζα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γιόχανσον πήρε την κεφαλιά σαν κρυφός κυνηγός, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Πασχαλίδη. Εξαιρετική κίνηση από τον Σουηδό μέσο.
19:54
Αυτό είναι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ενώ έρχεται μετά από 247 λεπτά που δεν είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (από το γκολ του Κρισάντους κόντρα στην Ξάνθη).
19:54
20': Σουτ του Μεχία έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Μπαρόχα χωρίς να ανησυχεί τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.
19:55
Ο Πανθρακικός έχει μέχρι στιγμής 1 τελική προσπάθεια (καμία εκτός εστίας) ενώ η ΑΕΚ έχει 4 τελικές προσπάθειες (3 εντός εστίας).
19:56
23': Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Πανθρακικό με πρωταγωνιστή τον Μπαϊκαρά. Ελίχτηκε ωραία μέσα στην περιοχή και έκανε συρτό σουτ με το αριστερό, ο Μπαρόχα έπεσε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε.
19:57
24': Σουτ του Μεχία από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρόχα.
19:58
Με το νέο σχηματισμό της ΑΕΚ (4-3-3), ο Σιμόες είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, έχοντας δίπλα του στα δεξιά τον Γιόχανσον και στα αριστερά τον Μάνταλο.
19:58
25': Κίτρινη κάρτα στον Χασομέρη.
20:02
Ο Γιόχανσον πιάνει υπέροχη κεφαλιά μετά από την έξυπνη σέντρα του Μπαρμπόσα και ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ.
20:02
Ο Σουηδός έχει σκοράρει για την ΑΕΚ και πανηγυρίζει μαζί με τον Αραβίδη.
20:04
30': Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Το μακρινό σουτ του Βάλτερ αιφνιδιάζει τον Μπαρόχα που δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τη μπάλα, με τον Μπαϊκαρά να παίρνει το ριμπάουντ αλλά το κοντινό πλασέ του με το αριστερό να καταλήγει αδύναμα στην αγκαλιά του γκολκίπερ της ΑΕΚ.
20:06
32': Καλή στιγμή για την ΑΕΚ, με τους παίκτες της να κυκλοφορούν ωραία τη μπάλα και τον Μπαρμπόσα να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκάλο και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει.
20:07
34': Αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Μελίσσης δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του θα πάρει ο Μπουγαΐδης.
20:09
O Πογέτ αλλάζει το σύστημα και επαναφέρει το 4-2-3-1, με τους Γιόχανσον και Σιμόες να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ.
20:11
Βασικός στο ματς για την ΑΕΚ ο Ντιέγκο Μπουονανότε.
20:15
Οι παίκτες της ΑΕΚ αγκαλιασμένοι στο χώρο του κέντρου, κρατούν ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς στο Παρίσι.
20:17
Ο Πανθρακικός έχει προχωρήσει από το 35' στην πρώτη του αλλαγή, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μπουγαΐδη να αντικαθιστά τον τραυματία Μελίσση.
20:18
45': Μακρινό σουτ από τον Χασομέρη, ο Μπαρόχα δεν συγκρατεί τη μπάλα και καταφέρνει τελικά με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.
20:18
Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. Συμπληρώθηκε το 45λεπτο.
20:19
Ο Βάλτερ είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες της ΑΕΚ βγάζουν έξω τη μπάλα.
20:21
Τέλος ημιχρόνου: Πανθρακικός - ΑΕΚ 0-1 με το γκολ του Γιόχανσον (κεφαλιά) στο 18ο λεπτό.
20:22
Λογικά ο Πανθρακικός θα προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Βάλτερ να έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά και να κάνει νόημα πως δεν μπορεί να συνεχίσει.
20:22
Η κατοχή της μπάλας είναι 47% για τον Πανθρακικό και 53% για την ΑΕΚ.
20:24
Ο Πογέτ πανηγυρίζει το γκολ του Γιόχανσον που δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ με τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους.
20:25
Η ΑΕΚ έχει την υποστήριξη των οπαδών της και στην Κομοτηνή.
20:25
Ο Κρισάντους χαρίζει το χαμόγελό του στον φωτογραφικό φακό.
20:29
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος περιμένει αντίδραση από την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.
20:30
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.
20:36
Γιόχανσον και Μάνταλος πανηγυρίζουν το 1-0.
20:37
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
20:38
Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Βάλτερ δεν μπορούσε να συνεχίσει καθώς τραυματίστηκε στο φινάλε του 45λεπτου και έδωσε τη θέση του στον Ροζέριο Μάρτινς.
20:39
Ο Μάρτινς έχει πετύχει  το μοναδικό γκολ του Πανθρακικού στα πέντε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του στη φετινή Super League (με πέναλτι κόντρα στον Λεβαδειακό).
20:42
Ο Πογέτ διατηρεί το 4-2-3-1, όπως δηλαδή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ το πρώτο ημίχρονο, με τον Γιόχανσον δίπλα στον Σιμόες. Υπενθυίζουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" ξεκίνησαν το ματς με τριάδα στα χαφ, και τους Γιόχανσον και Μάνταλο δίπλα στον Σιμόες που είχε το ρόλο του καθαρού ανασταλτικού χαφ.
20:43
Πρώτο κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Πανθρακικό, που παραχωρεί ο Σοϊλέδης κόβοντας τον Μπαϊκαρά.
20:43
52': Σουτ του Ποτουρίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταματάει πάνω στο σώμα του Γιόχανσον.
20:44
53': Σουτ του Μεχία από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κόβει και πάλι ο Γιόχανσον με το σώμα του.
20:46
Οι παίκτες του Πανθρακικού έχουν κερδίσει μέτρα στα τελευταία λεπτά και προσπαθούν να βάλουν την ΑΕΚ στην περιοχή της.
20:47
Ο Αραβίδης προσπάθησε να βγάλει κάθετη μπαλιά για έναν εκ των Μάνταλού ή Μπουονανότε, όμως ο Πασχαλάκης βγήκε έγκαιρα και έδιωξε τη μπάλα.
20:48
Η ΑΕΚ μετράει μέχρι στιγμής μόνο μία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στη Βέροια.
20:52
Κερδίζει πέναλτι η ΑΕΚ, με τον Πασχαλάκη να ανατρέπει τον Μάνταλο και να αντικρύζει την κίτρινη κάρτα.
20:53
ΓΚΟΛ! Η ΑΕΚ κάνει το 2-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε. Ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πασχαλάκη την ώρα που ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπεσε στην αριστερή.
20:54
Να σημειωθεί πως την πάσα στον Μάνταλο πριν ανατραπεί από τον Πασχαλάκη την έκανε ο Μπουονανότε.
20:55
64': Τελευταία αλλαγή για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Βγάζει τον Λαδάκη και βάζει στη θέση του τον Νικόλτση.
20:58
Στην κορυφή της επίθεσης παίζει τώρα ο Νικόλτσης, ο οποίος έχει την υποστήριξη των Ντιγκινί και Μάρτινς.
21:00
68': ΓΚΟΛ για τον Πανθρακικό! Ο Μάρτινς δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και αλλάζει πορεία, ξεγελάει τον Μπαρόχα και καταλήγει στα δίχτυα.
21:02
Η μπάλα μετά το σουτ του Μάρτινς βρήκε στο πόδι του Άρθο και αφού άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίχτυα. Νέο ενδιαφέρον στο ματς.
21:02
Αρχικά ο βοηθός διαιτητής είχε σηκώσει τη σημαία αλλά μετά την ενδοσυνεννόηση με τον διαιτητή μέτρησε κανονικά το γκολ (υπήρχε παίκτης του Πανθρακικού που δεν καλυπτόταν την ώρα του σουτ αλλά δεν επηρέαζε τη φάση).
21:03
Κορδέρο και Λαμπρόπουλος ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι.
21:05
73': Ο Νικόλτσης έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπαρόχα.
21:05
74': Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Κορδέρο παίρνει τη θέση του Μάνταλου.
21:06
75': Ο Λαμπρόπουλος παίρνει τη θέση του Μπαρμπόσα.
21:07
Η ΑΕΚ θα παίξει τώρα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Άρθο, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο σε σύστημα 3-5-2, με τους Γκάλο και Σοϊλέδη ως φουλ-μπακ.
21:08
Ο Μπουονανότε νικάει από την άσπρη βούλα τον Πασχαλάκη...
21:08
... και γράφει το 2-0 για την Ένωση.
21:10
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζητάει πίεση από τους παίκτες του. Πλέον το αποτέλεσμα δίνει το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
21:10
79': Κίτρινη κάρτα στον Μπουονανότε επειδή συνέχισε τη φάση αν και είχε υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ.
21:13
Η φάση που η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο ματς, με την ανατροπή του Μάνταλου από τον Πασχαλάκη.
21:13
Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει όσο πλησιάζουμε στο φινάλε.
21:14
Απίστευτη φάση στο ματς: ο Μπουονανότε ξεχύθηκε μόνος του στην αντεπίθεση όμως του έφυγε το κοντρόλ και στη συνέχεια έπεσε μόνος του λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή.
21:15
Κερδίζει φάουλ σε καλή θέση η ΑΕΚ από τα αριστερά.
21:16
85': Εκτέλεσε ο Γκάλο, όμως ο Κολοβέτσιος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι (πιο δυνατή η σέντρα απ'ότι θα ήθελε) και αυτή έφυγε άουτ.
21:16
Ετοιμάζεται να μπει στο ματς ο Τζεμπούρ.
21:17
86': Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Αραβίδης παραχωρεί τη θέση του στον Τζεμπούρ. Φεύγοντας αφήνει το περιβραχιόνιο στον Κολοβέτσιο.
21:17
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά από 92 ημέρες. Είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά.
21:20
Κοντά στην πρώτη του νίκη στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γκουστάβο Πογέτ.
21:21
89': Κίτρινη κάρτα στον Νικόλτση για δυνατό φάουλ στον Άρθο. Παραμένει πεσμένος στο έδαφος ο κεντρικός μπακ της Ένωσης.
21:21
Περιμένουμε να δούμε πόσα λεπτά καθυστερήσεων θα έχει το ματς.
21:22
Συμπληρώθηκε το 90λεπτο. Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:22
91': Κόρνερ ο Πανθρακικός. Πολύς κόσμος στην περιοχή της ΑΕΚ!
21:23
92': Η κεφαλιά από τον Χασομέρη καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαρόχα.
21:23
Ο Άρθο έπεσε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Κάνει νόημα στον πάγκο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο διαιτητής Δελφάκης του κάνει νόημα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.
21:24
Βρισκόμαστε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:24
Ξαναμπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Άρθο. Με 11 παίκτες και πάλι η ΑΕΚ.
21:25
94': Κόρνερ για τον Πανθρακικό στο τελευταίο λεπτό.
21:26
Πέρασε το κόρνερ ανεκμετάλλευτο. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα πάρει τη νίκη.
21:26
Τέλος αγώνα: Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-2.
21:27
Η ΑΕΚ πανηγυρίζει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από αυτή στη Βέροια.
21:28
"Σε θέμα συμπεριφοράς και σε λεπτομέρειες, αυτή που φάνηκε η μεγαλύτερη ομάδα ήταν ο Πανθρακικός. Δεν παίρνουμε όμως βαθμούς και νίκες, συνεχίζουμε", δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην κάμερα της Nova.
21:29
"Οι κλιματολογικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά αλλά δεν συνεχίσαμε έτσι. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα τις συνθήκες του αγώνα", δήλωσε ο Πογέτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK