Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-1

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στα Περιβόλια, με μεγάλο πρωταγωνιστή την "χρυσή αλλαγή" Λεονάρντο Ράμος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ κι έδωσε την ασίστ στο δεύτερο. Ο Πέτρος Γιακουμάκης μείωσε για τους Βοιωτούς.

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε ευκαιρία. Παρόλα αυτά, στο 12' βρέθηκε μία "ανάσα" από το 1-0, όταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Θοδωρής Τριποτσέρης έστειλε, άθελά του, την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σιαρχέι Βερέμκο.

Ο Σέρβος άσος ήταν ιδιαίτερα κινητικός κι είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 23', αλλά το τεχνικό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων. Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός έκλεισε τους χώρους και προσπαθούσε μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Σε μια εξ αυτών, ο Βαγγέλης Μάντζιος βρέθηκε απέναντι από τον Δημήτρη Σωτηρίου, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Πλατανιάς είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν έβρισκε χώρους προς την αντίπαλη εστία. Στο 55', ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Λεονάρντο Ράμος. Η επιλογή του αποδείχθηκε καταλυτική, αφού εννιά λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε, με κεφαλιά, την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Χανιώτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και τα κατάφεραν εξαιρετικά.

Στο 71' ο Ράμος από εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργό κι ο Γιώργος Γιακουμάκης με όμορφη κεφαλιά έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν... χαμήλωσαν τις μηχανές και κυνήγησαν τρίτο γκολ, όμως τα σουτ των Μουνάφο και Γιακουμάκη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 86' με όμορφο σουτ του Πέτρου Γιακουμάκη, ύστερα από ασίστ του Μάντζιου.

MVP

Ο Λεονάρντο Ράμος αποδείχθηκε "χρυσή αλλαγή" για τον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος άσος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, με όμορφη κεφαλιά, ενώ έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Αδύναμος κρίκος

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στους δραστήριους επιθετικούς του Πλατανιά. Ο έμπειρος αμυντικός φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, καθώς χάνει τον Ράμος, ενώ στο πρώτο ημίχρονο παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σχόλιο

Ο Πλατανιάς συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πήρε μία δίκαιη νίκη κόντρα στον κάκιστο Λεβαδειακό. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είχε ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της και επέβαλλε το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η αλλαγή του Ράμος αποδείχθηκε καταλυτική, αφού πέτυχε το πρώτο γκολ και μοίρασε την ασίστ το δεύτερο. Όσον αφορά στους Βοιωτούς, θέλησαν να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις, αλλά το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού δεν τους "βγήκε" απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των Χανιωτών.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (55' Ράμος), Γιακουμάκης (84' Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς (78' Ντίνας), Ανγκούλο.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Τριποτσέρης (82' Καψασκής), Στάθης, Μαχαίρας, Νικολάου (74' Ναβάρο), Μίνγκας, Θέος (60' Μάγκας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

To live της αναμέτρησης

17:06
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Πλατανιά και του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.
17:07
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς, Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο.
Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Τριποτσέρης, Στάθης, Μαχαίρας, Νικολάου, Μίνγκας, Θέος, Γιακουμάκης, Μάντζιος.
17:07
Οι αναπληρωματικοί για τους Χανιώτες: Κοκκάλας, Ιτούα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος, Ντίνας, Ζίλβαν.
17:09
Στον πάγκο για τους Βοιωτούς: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Καψάσκης, Μάγκας, Ναβάρο, Φαβάλι, Ντομοβτσίσκι.
17:16
Την προηγούμενη αγωνιστική ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Βέροια.
17:16
Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.
17:17
1' Έναρξη του αγώνα.
17:20
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.
17:23
Ο Πλατανιάς έχει την υπεροχή, αλλά δεν μπορεί να απειλήσει την εστία του Βερέμκο.
17:29
12' ΔΟΚΑΡΙ για τον Πλατανιά! Ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Τριποτσέρης, άθελά του, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βερέμκο!
17:31
Πιο κινητικοί οι Χανιώτες, με τον Λεβαδειακό να διατηρεί έναν πιο παθητικό ρόλο.
17:34
17' O Ανγκούλο έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Γιακουμάκη δεν βρήκε εστία.
17:40
23' Τεχνικό πλασέ του Μιλούνοβιτς, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Βερέμκο!
17:43
Εξαιρετική εμφάνιση, μέχρι στιγμής, από τον Μιλούνοβιτς.
17:50
33' Άτσαλο διώξιμο του Τριποτσέρη, ύστερα από σέντρα του Μιλούνοβιτς, όμως η κεφαλιά του Ανγκούλο κατέληξε στην αγκαλιά του Βερέμκο.
17:52
35' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό! Ο Μάντζιος βγήκε στην αντεπίθεση, "χόρεψε" τον Σελίν, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Σωτηρίου!
17:54
37' Μακρινό σουτ του Στανισάβλιεβιτς, πολλά μέτρα άουτ.
17:56
40' Σέντρα του Μενδρινού, κεφαλιά του Μουνάφο, στην αγκαλιά του Βερέμκο.
18:00
44' Καλή στιγμή για τον Πλατανιά! Ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία.
18:03
45' Μακρινό σουτ του Μιλούνοβιτς, μπλόκαρε ο Βερέμκο.
18:03
45 +1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια.
18:18
Όλα έτοιμα για να αρχίσει το δεύτερο μέρος.
18:19
46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
18:23
50' Σημαντική στιγμή για τον Πλατανιά! Ο Γιακουμάκης απέφυγε τον Ουόν, πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε "ξυστά" από το αριστερό δοκάρι!
18:28
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει. Ο Πλατανιάς έχει τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν βρίσκει χώρους, ενώ ο Λεβαδειακός προσπαθεί να "χτυπήσει" στην κόντρα.
18:28
55' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Ράμος στη θέση του Στανισιάβλιεβιτς.
18:29
Κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ο Γιώργος Παράσχος.
18:33
59' Ο Ράμος έστρωσε στον Γιακουμάκη, αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε άουτ.
18:34
60' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μάγκας στη θέση του Θέου.
18:38
64' ΓΚΟΛ για τον Πλατανιά! Ο Κουλιμπαλί έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ράμος πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
18:41
Οι Χανιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να πετύχουν δεύτερο γκολ.
18:42
68' Καλή στιγμή για τον Πλατανιά! Ο Γιακουμάκης ξεπέρασε τον προσωπικό αντίπαλό του, έβγαλε τη σέντρα, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του Ανγκούλο πέρασε λίγα μέτρα άουτ.
18:42
69' Κίτρινη κάρτα στον Μάντζιο.
18:43
Εντελώς ακίνδυνος στο δεύτερο ημίχρονο Λεβαδειακός.
18:45
71' ΓΚΟΛ! 2-0 ο Πλατανιάς με κεφαλιά του Γιακουμάκη, ύστερα από σέντρα του Ράμος!
18:48
74' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Ναβάρο στη θέση του Νικολάου.
18:50
76' Μακρινό σουτ του Μουνάφο, άουτ.
18:51
78' Γυριστό σουτ του Γιακουμάκη, η μπάλα άουτ.
18:52
78' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Ντίνας εντός, ο Μιλούνοβιτς εκτός.
18:55
82' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καψασκής στη θέση του Τριποτσέρη.
18:58
84' Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Γιακουμάκης εκτός, ο Αποστολόπουλος εντός.
19:00
86' ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό! Ο Μάντζιος γύρισε στον Γιακουμάκη κι ο Έλληνας επιθετικός με σουτ στην κίνηση μείωσε για τους Βοιωτούς σε 2-1!
19:02
89' Κεφαλιά του Λεονάρντο Ράμος, μπλόκαρε ο Βερέμκο.
19:02
89' Κίτρινη κάρτα στον Κουλιμπαλί.
19:04
Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.
19:08
94' Κίτρινη κάρτα στον Μενδρινό.
19:09
94' Ευκαιρία για τον Πλατανιά! Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Βερέμκο, όμως ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού του αρνήθηκε το γκολ!
19:09
95' Τέλος του αγώνα. Ο Πλατανιάς επικράτησε δίκαια με 2-1 του Λεβαδειακού.
19:09
Σας ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε! Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK