Βέροια-Καλλονή 0-3

Η Καλλονή έκανε τρεις φάσεις και σκόραρε ισάριθμες φορές φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Βέροιας (3-0). Γκαρσία, Ποντάνι και Λεοζίνιο τα γκολ του θριάμβου των φιλοξενούμενων.

Βέροια-Καλλονή 0-3

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Το ματς άρχισε με γκολ για την Καλλονή. Ο,τι καλύτερο για τους Λέσβιους που στην πρώτη φάση άνοιξαν το σκορ με τον Γκαρσία. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό η σέντρα από τα δεξιά και η αδράνεια της άμυνας της Βέροιας έφεραν το 0-1 και τον πανικό στους γηπεδούχους που μπορεί να πήραν την κατοχή της μπάλας και να πίεσαν την Καλλονή, δεν κατάφεραν όμως να δημιουργήσουν ευκαιρία.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 27' όταν μετά από κόρνερ, ο Αναστασιάδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ποντάνι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ενδιάμεσο των δύο τερμάτων οι φιλοξενούμενοι έχασαν με τραυματισμό (τράβηγμα) τον Περόνε.

Με τέτοιο σκορ στην πλάτη και το χρόνο να πιέζει, η Βέροια τα έπαιξε όλα για όλα και κατάφερε στο δεύτερο μέρος να βγάλει φάσεις. Από το 62' έως το 68' οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να μειώσουν, αλλά το μηδέν δεν άλλαξε.

Η Καλλονή όχι μόνο βαστούσε και κρατούσε το υπερπολύτιμο 0-2, αλλά στο 79ο λεπτό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην τελική της επικράτησε. Μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, ο οποίος με θαυμάσιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

MVP:

Θα είναι κρίμα κι άδικο να αφήσουμε κάποιον εκτός. Από το τέρμα έως την επίθεση, η Καλλονή λειτούργησε άψογα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μία δίκαιη νίκη. Σφιχτή άμυνα, δυνατό κέντρο και απόλυτη ευστοχία στις φάσεις που της παρουσιάστηκαν. Ενα σπουδαίο τρίποντο που την κρατά μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Αδύναμος κρίκος:

Το ίδιο ισχύει και για τη Βέροια. Θα είναι... άδικο να αφήσουμε κάποιον εκτός. Δυσλειτουργική ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο.

Σχόλιο:

Η Καλλονή αξίζει... Οσκαρ. Παίζει μακριά από την έδρα της, από 'δω και από 'κει, και παίρνει και σπουδαία διπλά. Βασικά, ό,τι νίκη έχει κάνει σαν διπλό είναι. Η Βέροια είναι μαζί με τον Αρη από τις κακές ομάδες του πρωταθλήματος και γι' αυτό φταίει (και) η διοίκηση.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γαϊτάνος): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό (Τραπ 46'), Αμαραντίδης (Μάνος 65'), Όστοιτς (Αποστολόπουλος 34'), Σιόντης, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπαργκάν,Μπεν

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ,Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία (Γάλας 77'), Λεοζίνιο, Μανούσος (Κριπιντίρης 87'), Περόνε (Σιλιγαρδάκης 24')

News 24/7

24MEDIA NETWORK