Ατρόμητος - Ξάνθη 2-0 (VIDEO)

Δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ο Ατρόμητος επικράτησε της Ξάνθης με 2-0 εντός έδρας και "σκαρφάλωσε" στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Σόου Ούμπιδες στο Περιστέρι, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ.

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με ένα 4-4-2 κατέβασε την ομάδα του ο Σα Πίντο με τους Ναπολεόνι και Παπάζογλου ως επιθετικό δίδυμο, ενώ αντίθετα ο Λουτσέσκου προτίμησε το 4-2-3-1 με τον Καπετάνο στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους για την αναμέτρηση. Μόλις στο 3ο λεπτό η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε άουτ, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο Ναπολεόνι είχε μια "χρυσή" ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το κάθετο δοκάρι του στέρησε το τέρμα.

Τελικά αυτό ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Ούμπιδες έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής και "κάρφωσε" την μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Ζαρόπουλου.

Μετά το γκολ, η Ξάνθη ανοίχτηκε προκειμένου να απαντήσει. Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Καπετάνο και τον Κλέιτον όμως η μπάλα δεν τους έκανε το "χατήρι" με το ημίχρονο να λήγει στο 1-0.

Με την επανάληψη τα πράγματα ξεκαθάρισαν σχετικά γρήγορα. Ο Ούμπιδες στο 50ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα με υπέροχη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση και στην ουσία "σφράγισε" τη νίκη για την ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μετά, η Ξάνθη η οποία δεν είχε τίποτα να χάσει, ανέβηκε, με τον Κλέιτον να προσπαθεί με κάποιες προσωπικές του ενέργειες να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση.

Όπως ήταν λογικό όσο περνούσε η ώρα, η ακριτική ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τον Ατρόμητο να οπισθοχωρεί έχοντας το αποτέλεσμα. Ο Σα Πίντο πέρασε στο 75' τον Παναγιώτη Μπάλα στη θέση του Ναπολεόνι, κλείνοντας τα κενά στη μεσαία γραμμή που δεχόταν αρκετή πίεση. Με την είσοδο του Έλληνα μέσου, ο Ατρόμητος ισορρόπησε στο χώρο του κέντρου, με τους παίκτες του να κλείνουν καλύτερα τους διαδρόμους προς την εστία του Γκορμπούνοφ. Οι φάσεις μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ήταν ελάχιστες, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν στην 5η φετινή τους νίκη και να σκαρφαλώνουν στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

MVP

Πέτυχε 2 γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Ο λόγος φυσικά για τον Χαβιέ Ούμπιδες που ήταν χάρμα ιδέσθαι στην αποψινή αναμέτρηση.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Μπαξεβανίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας της Ξάνθης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κόντρα στον σταρ της βραδιάς, Χαβιέ Ούμπιδες, ενώ και οι περισσότερες επιθέσεις των Περιστεριωτών ήταν από αυτή την πλευρά.

Σχόλιο

Ο Ατρόμητος του Ρικάρντο Σα Πίντο δείχνει αναγεννημένος. Το πρόβλημα στο "γκολ" που είχε η ομάδα του Περιστερίου στα πρώτα ματς δείχνει να λύνεται σιγά σιγά, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει σε ακόμα ένα ματς να είναι καλός επιθετικά.

Το στήσιμο των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικό, όπως και οι αλλαγές του Πορτογάλου, ο οποίος πήρε σε ακόμη ένα ματς το τρίποντο και "σκαρφάλωσε" πλέον στην 4η θέση της Super League. Αντίθετα η Ξάνθη έδειξε να μην έχει λύσεις από τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο τέρμα. Ο Κλέιτον με κάποιες προσωπικές ενέργειες προσπάθησε να αλλάξει κάτι στο ματς χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46' Δημούτσος), Αγκουαζί (64' Φάμπιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (75' Μπάλας), Παπάζογλου.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (62' Ουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56' Παπαστεριανός), Λουσέρο (88' Ρούντι), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK