Ο "τρελός" το' χει... πιστέψει και την οδηγεί στον τίτλο!

"Σβηστά" και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η ΑΕΚ βασίστηκε στον σταρ της Μάρκο Λιβάγια ο οποίος "καθάρισε" με δύο γκολάρες τον τελευταίο Πλατανιά. Συμπαραστάτης του Κροάτη ο ανεβασμένος Μπακασέτας που σκόραρε επίσης για το τελικό 3-0 που έστειλε την Ένωση μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ Πλατανιάς EUROKINISSI

Παρότι... μπερδεμένη στην επίθεση στο πρώτο μισάωρο του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επιβληθεί με 3-0 των Κρητικών, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ειδικότερα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

"ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑΝ" ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΒΑΓΙΑ

Στα πρώτα 30' ο Ουφάνο με το... κινητό στο χέρι, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τον Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε σταματήσει να φωνάζει στους επιθετικούς του να καταφέρουν να... βρεθούν!

Ο Λάζαρος εγκατέλειπε τον Λιβάγια στην επίθεση, κλείνοντας προς τα αριστερά, προκαλώντας προβλήματα στον Λόπες και τον Μπακάκη να λειτουργήσουν μαζί και να βγάλουν επιθέσεις από τα πλάγια. Αμέσως μόλις ο 30χρονος... συμμορφώθηκε όσον αφορά το ρόλο του στο γήπεδο ήρθε και το πρώτο γκολ της Ένωσης από τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης με τα δύο του "τεμάχια" απέναντι στον Πλατανιά έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης, ενώ παράλληλα βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο ματς!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη η Ένωση προσέγγισε το παιχνίδι όπως ακριβώς έπρεπε τηρουμένων των αναλογιών του αντιπάλου. Κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο, δεν έδωσε καν χώρο για αντεπίθεση στον Πλατανιά, ενώ παράλληλα ο Χιμένεθ είδε ποδοσφαιριστές του όπως ο Μπακασέτας να βγάζουν... ομορφιές μέσα στο γήπεδο. Ο 24χρονος που έκανε καλό ματς και με την Ριέκα, δικαιώθηκε πετυχαίνοντας με ωραία κεφαλιά το τρίτο γκολ της ομάδας του.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (46' Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Λόπες, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια (71' Γιακουμάκης).

Πλατανιάς (Χοσέ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάμου, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Πατράλης (65' Παπανικολάου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα (82' Στανισάβλιεβιτς), Ενσικουλού (67' Μπούντινικ).

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK