Έχασαν την ευκαιρία τα Τρίκαλα, νίκη στο 80' για την Κέρκυρα

Τα Τρίκαλα είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Λαμία όμως ο Κουσκουνάς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Νωρίτερα η Κέρκυρα επικράτησε του Παναιγιάλειου με 1-0.

Έχασαν την ευκαιρία τα Τρίκαλα, νίκη στο 80' για την Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Τρίκαλα - Λαμία 1-1

Τα Τρίκαλα είχαν την ευκαιρία να πάρουν το "τρίποντο" στο ματς με τη Λαμία που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League, αλλά ο Ρίζος απέκρουσε το πέναλτι του Κουσκουνά στο 89', με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 1-1.

Η Λαμία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, κατάφερε μάλιστα να ανοίξει το σκορ στο 21', όταν μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Καραγιάννη κι αυτός την έστειλε στα δίχτυα. Μέχρι το 42' οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να διαχειρίζονται άψογα το προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου με σκόρερ τον Δουκάκη.

Στο 87' και ενώ το δεύτερο ημίχρονο είχε προσφέρει ελάχιστες φάσεις, τα Τρίκαλα κέρδισαν πέναλτι, ο Κουσκουνάς ανέλαβε την εκτέλεσή του αλλά ο Ρίζος του είπε "όχι", κρατώντας το 1-1 μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης (90' Κωνσταντινίδης), Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (90' Νιάρος), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ (74' Μακρίδης).

Λαμία: Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας (71' Τόσκας), Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής (61' Νατσιόπουλος), Τζόκιτς (90' Τσόπελας).

Κέρκυρα - Παναιγιάλειος 1-0

Έχασαν την ευκαιρία τα Τρίκαλα, νίκη στο 80' για την Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Συνέχεια με νίκη στη Football League για την Κέρκυρα, η οποία μετά το "διπλό" στη Λάρισα, επικράτησε του Παναιγιάλειου με 1-0 στην έδρα της, πέρασε τρίτη στη βαθμολογία και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Τρίκαλα - Λαμία. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα τα ηνία της αναμέτρησης, με τον Παναιγιάλειο να είναι καλά οργανωμένος και να προσπαθεί να απειλήσει στην κόντρα επίθεση.

Το ματς ήταν αρκετά... φτωχό, με πολύ αργό ρυθμό και λιγοστές φάσεις. Στο 80' οι Φαίακες κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" την άμυνα των φιλοξενούμενων και να πάρουν το προβάδισμα. Ο σκόρερ για την Κέρκυρα ήταν ο Ντιόγκο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε σε πόδια και άλλαξε πορεία, μπερδεύοντας τον Πίτκα. Ο Παναιγιάλειος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Παρασκευαΐδης, Βενέτης, Καρντόσο (58' Καμπάνταης), Κρητικός, Κόντος (58' Φάμπιο), Ζορμπάς, Ντουαλά, Σουάνης (88' Μακρίδης).

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Ιωάννου, Κολόκας (85' Γκούφας), Κρισμάρεβιτς (85' Λινάρδος), Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Μίλιτς, Σκαρτσίλας (69' Σταμογιάννος), Πέριτς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11/12

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 1-1

(61' Μαυριάς-45'+1' Μπουντόπουλος)

Σάββατο 12/12

Κισσαμικός-Πανελευσινιακός 1-0

(74' Βαττής)

Ζάκυνθος-ΑΟ Χανιά 3-3

(34' Ναζίμ, 38', 61' Ζαϊρί-27' Μπριλάκης, 56' Τσούτσης, 83' Δεινόπαπας)

Ολυμπιακός Βόλου-Αγροτικός Αστέρας 0-0

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 3-0

(24' Φουρτάδο, 26' Μπέριαν, 64' Μπαλού)

Εργοτέλης-Παναχαϊκή 3-1

(47' Μάνος, 62' Γρομητσάρης, 85' Ρέντζας-25' Κάργας)

Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα 3-0

(20' (πεν.), 53' Τζιώρας, 38' Βάντερσον)

Κυριακή 13/12

Κέρκυρα-Παναιγιάλειος 1-0

(80' Ντιόγκο)

Τρίκαλα-Λαμία 1-1

(42' Δουκάκης - 21' Καραγιάννης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Το LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK