Βαθμός με "καρύδια" για την ΑΕΛ!

Αν και έμεινε πολύ νωρίς με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ η ΑΕΛ βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει (1-1) και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ EUROKINISSI SPORTS

Η φάση που έγινε στο 18' στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα συζητιέται για καιρό. Οχι τόσο γιατί ο Ιωαννίδης δεν ανατράπηκε, αν και αυτό σηκώνει κουβέντα, όσο γιατί ο Κύζας απέβαλλε λάθος παίκτη. Το μαρκάρισμα ήρθε από τον Μονιάκη και όχι από τον Γιοβάνοβιτς που τελικά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ουδόλως βέβαια αυτό ενδιέφερε τον Ιωαννίδη ο οποίος ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών και έβαλε μπροστά τον Αστέρα. Οι Αρκάδες, που είχαν πια και το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήραν το πάνω χέρι στο ματς και πίεσαν και για άλλο τέρμα χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες (δοκάρι ο Δημούτσος στο 37').

Η ΑΕΛ από την πλευρά της αμυνόταν όσο μπορούσε και σπανίως έφτανε στην αντίπαλη περιοχή. Στο 37' πάντως ο Ναζλίδης νικήθηκε από τον Ντοναρούμα, ο ίδιος παίκτης όμως πήρε τη ρεβάνς στο 77' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που διαμόρφωσε το 1-1 (και αυτό αμφισβητούμενο). Ο Αστέρας βγήκε μαζικά δοκάρι αλλά είδε το σουτ του Στανισάβλιεβιτς στο 86' να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

Αστέρας: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (68' Ιγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φάτιον, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λάθος παίκτη απέβαλε ο Κύζας
Ανακοίνωση εν ώρα αγώνα η ΑΕΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK