Η νέα ανατροπή ήρθε με τον τρομερό Καρίμ!

Στην Κέρκυρα ήταν ο Τζούρτζεβιτς που υπέγραψε την ανατροπή, κόντρα στον Απόλλωνα στο "Καραϊσκάκης" ανέλαβε δράση ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που μπήκε στη θέση του Σέρβου στο 62' και με δύο υπέροχα γκολ έγραψε το 3-1 για τον Ολυμπιακό. Τέταρτη σερί νίκη για τους Πειραιώτες που τους στέλνει στην κορυφή.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο "νέος" είναι ωραίος αλλά ο "παλιός" (αποδεικνύεται εμπράκτως) είναι αλλιώς... Μετά τα δύο γκολ του Ούρος Τζούρτζεβιτς στα ισάριθμα τελευταία ματς του Ολυμπιακού με Κέρκυρα (πρωτάθλημα) και Κισσαμικό (Κύπελλο) πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πως ο Σέρβος φορ αξίζει να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή του και να ξεκινήσει εκείνος στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα.

Αυτό ακριβώς έγινε το απόγευμα του Σαββάτου για την 13η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή, με τον 23χρονο να παίρνει φανέλα βασικού αφήνοντας στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ, με την εξέλιξη του ματς όμως να βγάζει κατά πολύ κερδισμένο τον Ιρανό διεθνή.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Και αυτό γιατί στα 62 λεπτά που έπαιξε ο Τζούρτζεβιτς στην κορυφή, ο Ολυμπιακός ήταν στο 1-1 με τον άκρως αξιόμαχο Απόλλωνα, με τους Πειραιώτες να έχουν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή αλλά να αδυνατούν να φτιάξουν πολλές "καθαρές" φάσεις για γκολ και τον σέντερ φορ τους να πέφτει τις περισσότερες φορές στην παγίδα του οφσάιντ που του έστησε η αντίπαλη άμυνα.

Κάπου εκεί, έγινε η κίνηση-ματ από τον πάγκο, με τον Λεμονή να ρίχνει στο 62' τον Ανσαριφάρντ στο ματς αντί του Τζούρτζεβιτς και τον Πάρντο στο 66' αντί του Σεμπά και τους Πειραιώτες να γυρίζουν ματς υπέρ τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ ICON

Ο Ιρανός όχι μόνο δεν ήταν... κρύος αλλά "πήρε φωτιά" πολύ νωρίς, αφού έβαλε τους αμυντικούς του Απόλλωνα στα... δίχτυα και με δύο εντυπωσιακές εμπνεύσεις του στο 80' και στο 84' (έφτασε τα 6 γκολ) αξιοποίησε τις εξαιρετικές μεταβιβάσεις που δέχτηκε από τα δεξιά από τους Πάρντο και Φορτούνη αντίστοιχα.

Τι άλλο κρατάμε από την τέταρτη σερί νίκη του Ολυμπιακού που τον έστειλε στην κορυφή; Το εξαιρετικό ματς που έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (επισφράγισμα ήταν το γκολ της ισοφάρισης), το μεστό και πληθωρικό παιχνίδι του "πανταχού παρών" Ρομαό αλλά και το δυναμισμό και τον τσαμπουκά που έβγαλε ο Μάριν από το 1' μέχρι το 94'.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ ICON

Φυσικά "όλα τα λεφτά" επαναλαμβάνουμε ήταν ο Ανσαριφάρντ αφού απέτρεψε μία γκέλα εκτός προγράμματος για τον Ολυμπιακό και "κάλυψε" και τους Σισέ και Μποτία που δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα και "ταλαιπωρήθηκαν" από τους Ελμπάζ και Αλμπάνη.

Στον αντίποδα, ο Απόλλωνας έδειξε σθένος και θάρρος στο Φάληρο, δεν κλείστηκε μαζικά και παθητικά πίσω αλλα πίεσε ψηλά και προσπάθησε να απειλήσει ακόμα και με το και με τέτοιες εμφανίσεις δείχνει πως θα πουλήσει πολύ ακριβά σκορ στο 1-1το τομάρι του στη μάχη της...επιβίωσης (παραμονή στη μεγάλη κατηγορία).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46' Ένγκελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66' Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62' Ανσαριφάρντ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τσόβιτς, Κούρος, Παπάζογλου, Κύργιας, Ντάσιος, Κοντοές, Χουάρες, Αλμπάνης (71' Μάατσι), Ανιέτε (82' Μενδρινός), Κονέ (91' Κιταμπάλα), Ελμπάζ

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK