ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2 (VIDEOS)

Με δύο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου, ο Λεβαδειακός πήρε δεύτερο συνεχές διπλό, αυτή τη φορά επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-0. Εξι ματς χωρίς να δεχθεί γκολ συμπλήρωσε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ηταν σαφές από την αρχή ότι ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να παίξει το ρόλο του αφεντικού σ' αυτό το παιχνίδι, άλλωστε αυτό ήθελε και ο αντίπαλος που παραχώρησε ευχαρίστως το χώρο. Με το σχήμα των Μερεμπιασβίλι-Κουτσιανικούλη και Πετρόπουλου, η ομάδα του Γκατούζο ήταν σαφώς πιο κινητική, ορεξάτη αλλά είχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Την τελική πάσα. Ο Μερεμπιασβίλι, για παράδειγμα, χόρεψε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του αλλά δεν κατάφερε να δώσει την ασίστ που περίμεναν οι συμπαίκτες του. Κάπως έτσι, στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκαν μόνο υποψίες ευκαιριών αν και στη θεωρία οι τελικές προσπάθειες ήταν πολλές (11 τον αριθμό).

Η πρόωρη αποχώρηση του Κουτσιανικούλη στο 40' λόγω τραυματισμού στοίχισε στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν σε ταχύτητα και είδαν τον αντίπαλό τους να ανεβαίνει στο γήπεδο. Στην πρώτη του μάλιστα πολύ σημαντική ευκαιρία, ο Λεβαδειακός κατόρθωσε να σκοράρει αφού ο Λόρια δεν υπολογισε καλά τη σέντρα του Πρόγιτς και έδωσε την ευκαιρία στον Μάντζιο να γράψει άκοπα το 0-1.

Το γκολ έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους που έπεφταν σαν καμικάζι πάνω στην μπάλα και άγχωσε σε μέγιστο βαθμό τους γηπεδούχους. Ο Τζορτζ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο αμέσως λεπτό, εφόσον όμως αυτό το τέρμα δεν επιτεύχθηκε και παγιώθηκε το 0-1, ο Λεβαδειακός πίστεψε στη νίκη και παρά την πίεση δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να του την στερήσει. Οι Βοιωτοί, αφού είχαν δοκάρι στο 74' με τον Κονέ, πέτυχαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μάντζιου. Ο ΟΦΗ δεν έχασε μόνο το ματς αλλά και τον Τριποτσέρη που αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι.

MVP

Ο σκόρερ Μάντζιος; Χμ, αυτή τη φορά όχι διότι τα στόπερ του Λεβαδειακού, ο Κώτσιος και ο Τομάς έκαναν κολοσσιαία δουλειά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αξίζουν το βραβείο του πολυτιμότερου.

Aδύναμος Κρίκος

Σε μία φάση κλήθηκε να επέμβει καταλυτικά ο Λόρια και εκεί ο Γεωργιανός στόπερ τα μούσκεψε. Εξοδος του... Μεσολογγίου, βούτυρο στο ψωμί του Μάντζιου που σκόραρε χωρίς να ιδρώσει.

Σχόλιο

Εξι ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, δεύτερο συνεχόμενο διπλό, ένας Λεβαδειακός απλός και πρακτικός βελτιώνει ολοένα και περισσότερο τη βαθμολογική θέση του. Ο ΟΦΗ προβληματίζει. Νικά δύσκολα, χάνει σχετικά εύκολα ακόμη και μέσα στο Ηράκλειο, δυσκολεύεται κανείς να θυμηθεί παιχνίδι που να ήταν πραγματικά καλός.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Μπανούσης (76' Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (40' Τζορτζ), Μεπεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας (46' Πρόγιτς), Κώτσιος, Τόμας, Γεωργιάδης, Ζίτο, Κονέ, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78' Μάγκας), Βούκσεβιτς (60' Γκόμες), Μάντζιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK