Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1

Ο Παναιτωλικός με τον Ατρόμητο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε μία αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και τεράστιες χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Σκόρερ, αλλά και μοιραίος ο Μπρίτο για τους Περιστεριώτες, ο Βιγιαφάνες ισοφάρισε για την ομάδα του Αγρινίου.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό με τον Δημήτρη Λημνιό. Ο νεαρός επιθετικός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δημήτρη Κυριακίδη. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι, έδειξε διάθεση να απειλήσει την εστία του Αντρέι Γκορμπούνοφ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων και βρέθηκαν πολύ κοντά στο 0-1, αλλά το πλασέ του Στέφανο Ναπολεόνι, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Εμάνουελ Μπρίτο, κατέληξε άουτ. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη "απάντησαν" με τα σουτ των Κέβιν και Κάπελ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Η θέληση και το πάθος για τη νίκη είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές σκληρές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα βρέθηκαν μία "ανάσα" από το γκολ, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Φερνάντο Ουσέρο. Στο διάστημα 56'-61' ο Ατρόμητος είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, αλλά ο Μπρίτο δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού. Τελικά, η τρίτη αποδείχθηκε και... φαρμακερή. Ο Ναπολεόνι έβγαλε τον Μπρίτο απέναντι στον Κυριακίδη κι ο έμπειρος άσος πλάσαρε σωστά για το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, αφού στο 69' ο Λούκας Βιγιαφάνες έφερε το ματς στα ίσα με όμορφο σουτ, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Μαρκόφσκι και Κάπελ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπρίτο θα μπορούσε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά αποδείχθηκε γι' ακόμη μία φορά "φλύαρος" στην τελική προσπάθεια. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, αλλά το τελικό σφύριγμα τις βρήκε να μοιράζονται από ένα βαθμό.

MVP

Ο Δημήτρης Κυριακίδης με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό και του χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας.

Αδύναμος κρίκος

Ο Εμάνουελ Μπρίτο ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, αλλά παράλληλα αποδείχθηκε μοιραίος. Ο έμπειρος άσος βρέθηκε 4 φορές τετ α τετ με τον Κυριακίδη και κατάφερε να τον νικήσει μόνο τη μία. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είχε "καθαρό μυαλό" στην τελική προσπάθεια κι αυτό κόστισε -σε μεγάλο βαθμό- στην ομάδα του.

MVP

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί 100% τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά η "φλυαρία" στην τελική προσπάθεια της κόστισε το "τρίποντο", το οποίο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό βάσει των βαθμολογικών δεδομένων. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός είχε τεράστια προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, με συνέπεια οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων να βρίσκονται διαρκώς απέναντι στον "ηρωικό" Κυριακίδη. Παρόλα αυτά, λόγω της ποιότητας που διαθέτουν μεσοεπιθετικά κατάφεραν να πάρουν -έστω- τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72΄Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουγιέδα (77' Ντ. Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μίλος Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (92' Μπάλλας), Ναπολεόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

To live της αναμέτρησης

18:58
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.
18:58
Ο συγκεκριμένος αγώνας ρίχνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής.
19:01
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουγιέδα, Μαρκόφσκι
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός, Μπαστακός, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι.

19:03
Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γρηγόρη Μάκου (τιμωρημένος), Αμρ Ουαρντά και Βόουτερ Κόρσιενς (τραυματίες).
19:04
Στον αντίποδα, ο Ατρόμητος θα παραταχθεί χωρίς τους Σωκράτη Φυτανίδη και Κυριάκο Κιβρακίδη. Ο πρώτος, παρότι προπονήθηκε κανονικά, προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.
19:06
Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό: Στεφανάκος, Ρουμπουλάκου, Χαντάκιας, Ντ. Μπεχαράνο, Μηλιός, Ρομέρο, Βασιλείου
19:06
Αναπληρωματικοί για τους Περιστεριώτες: Μπάρκας, Μπ. Στόιτσεφ, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ, Μ. Στόιτσεφ
19:08
Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
19:08
Ο Παναιτωλικός είναι 13ος με 12 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι στην 14η θέση με μόλις 9.
19:13
Την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ατρόμητος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό.
19:20
Οι Αγρινιώτες προέρχονται από ήττα για το θεσμό του Κυπέλλου από τον Εργοτέλη (3-2), η οποία τους έθεσε εκτός συνέχειας. Αντίθετα, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία (0-2) και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.
19:26
Λίγος κόσμος στις εξέδρες.
19:28
Οι δύο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.
19:30
Ο Τραϊανός Δέλλας επιλέγει 4-4-2, με τον Ούμπιδες να αγωνίζεται ως δεξι μπακ ελλείψει του Κυριάκου Κιβρακίδη.
19:30
Όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα.
19:31
1' Έναρξη του αγώνα.
19:33
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.
19:35
4' Σημαντική ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Ναπολεόνι έκανε το γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Μπαστακό, ο οποίος σέντραρε στον Λημνιό, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη!
19:39
Ανοιχτό παιχνίδι, πάνω-κάτω η μπάλα στα πρώτα λεπτά.
19:45
Ιδιαίτερα δραστήριοι οι νεαροί, Λημνιός και Μπαστακός.
19:48
17' Απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Μπρίτο έβγαλε τον Ναπολεόνι απέναντι στον Κυριακίδη, αλλά το πλασέ του Ιταλού πέρασε εκτός εστίας.
19:52
19' Σέντρα-σουτ του Κάπελ, άουτ.
19:54
23' Κίτρινη κάρτα στον Μαρκόφσκι.
19:55
25' Μακρινό σουτ του Κέβιν, άουτ.
19:59
28' Σέντρα του Ρουσκουγίεδα, διαγώνιο σουτ του Κάπελ, ο Γκορμπούνοφ έπεσε στη δεξιά γωνιά κι απέκρουσε!
20:00
29' Ο Ναπολεόνι προσπάθησε να κρεμάσει τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
20:08
37' O Πάουλο έκανε τη παράλληλα σέντρα, αλλά ο Γκορμπούνοφ πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα.
20:13
Εξαιρετικός ρυθμός στην αναμέτρηση.
20:14
Ο Μαρκόφσκι διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή από τον Κοντοέ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο Βοσκάκης έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.
20:14
Μικρή διακοπή λόγω τραυματισμού του Κοντοέ.
20:16
Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.
20:18
45 +2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια.
20:33
46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.
20:35
46' Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Λημνίος γύρισε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Ουσέρο πλάσαρε, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
20:39
52' Σέντρα του Ρουσκουγιέδα από δεξιά, κεφαλιά του Μαρκόφσκι, η μπάλα πέρασε άουτ.
20:41
53' Σουτ του Ρουσκουγιέδα από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ.
20:42
55' Κίτρινη κάρτα στον Κούσα.
20:44
56' Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Μπρίτο βγήκε απέναντι στον Κυριακίδη, έκανε το "σκάψιμο", αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ του Παναιτωλικού.
20:48
60' Πάσα του Ναπολεόνι στον Μπρίτο, αλλά ο Κυριακίδης πρόλαβε κι απομάκρυνε την μπάλα.
20:49
61' Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Τρομερή ψηλοκρεμαστή πάσα του Μπαστακού στον Μπρίτο, αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη.
20:51
63' Μακρινό σουτ του Ρουσκουγιέδα, πάνω από την εστία του Γκορμπούνοφ.
20:51
64΄Κίτρινη κάρτα στον Μπαστακό.
20:52
64' Ο Κέβιν εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαρκόφσκι πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
20:52
65' ΓΚΟΛ! 0-1 ο Ατρόμητος! Ο Ναπολεόνι έβγαλε τον Μπρίτο απέναντι στον Κυριακίδη κι αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος νίκησε τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού, ανοίγοντας το σκορ!
20:56
67' Ο Βιγιαφάνες δοκίμασε το πόδι του πίσω από το κέντρο, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Γκορμπούνοφ.
20:56
69' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό! Οι γηπεδούχοι "απαντούν" άμεσα με τον Βιγιαφάνες! Εξαιρετική συνεργασία των Μαρκόφσκι, Κάπελ, η μπάλα κατέληξε στον Αργεντινό, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα!
20:59
70' Απίθανη επέμβαση του Κυριακίδη! Ο Ναπολεόνι έβγαλε ξανά τον Μπρίτο απέναντι στον Έλληνα γκολκίπερ, ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε την μπάλα κόρνερ με τα ακροδάκτυλα!
21:00
72' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Πίτου Γκαρσία στη θέση του Μπαστακού.
21:04
76' Κάθετη του Ναπολεόνι στον Μπρίτο, αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου κατέληξε άουτ.
21:05
77' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ντάνι Μπεχαράνο στη θέση του Ρουσκουγιέδα.
21:07
80' Ωραία ενέργεια του Λημνιού, ο οποίος απέφυγε τον Μύγα, αλλά το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακίδη.
21:11
83' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λημνιός εκτός, ο Μίλος Στόιτσεφ εντός.
21:13
85' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό! Ο Κάπελ μπήκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε εξαιρετικά τον Λαζαρίδη, αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ολλανδού άσου.
21:15
87' Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Κουτρομάνος εκτός, ο Βασιλείου εντός.
21:18
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
21:19
91' Σουτ του Ουσέρο, ψηλά άουτ.
21:20
92' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μπάλλας εντός, ο Μπρίτο εκτός.
21:22
93' Τέλος του αγώνα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK