Βγαλμένα από ταινία τα τελευταία τρία λεπτά του Λαμία-Παναιτωλικός

Τρεις αποβολές και buzzer beater γκολ είχαμε στο ματς της Λαμίας κόντρα στον Παναιτωλικό στα τρία τελευταία λεπτά του αγώνα (2-2)!

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αήττητη στην φυσική της έδρας παρέμεινε η Λαμία (2-2) για ένα ακόμη παιχνίδι και παρά το γεγονός πως ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 24ο λεπτό χάρη στα γκολ των Ρότσα και Ντίας. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ βγήκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο στο δεύτερο μέρος και με τον Ακόστα στο 69' μείωσαν σε 1-2.

Το ματς ωστόσο όδευε προς τη λήξη του και όλα έδειχναν ότι θα έρθει η πρώτη ήττα στο ΔΑΚ. Όχι όμως, αυτοί οι στρατιώτες του Τεννέ δεν άφησαν το "κάστρο" τους να πέσει. Τα τελευταία τρία λεπτά πάντως δεν ήταν για... καρδιακούς.

Κι αυτό γιατί είχαμε τρεις αποβολές, αλλά και ένα γκολ buzzer beater από τους γηπεδούχους. Στο 95ο λεπτό λοιπόν είχαμε ένταση, η οποία εκτονώθηκε με την αποβολή του Μπεχαράνο και του Ακόστα, μία για κάθε ομάδα.

Στη συνέχεια η Λαμία πίεσε και τελικά κατάφερε με τον Βουό να κάνει το 2-2 και να... κλείσει τις φωνές όσων βρέθηκαν στο γήπεδο, από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Παπαδόπουλος, ο κίπερ των γηπεδούχων αποβλήθηκε επίσης και ο Παντελιάδης αναγκαστικά φόρεσε τα γάντια του. Απίστευτες σκηνές οι οποίες κάνουν το... άθλημα ομορφότερο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (29’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42’ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ντίας, Ρόσα (70’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75’ Τσοκάνης), Μοράρ (79’ Μαρκόβσκι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK