Με σούπερ επίθεση, "τεσσάρα" και κορυφή ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είδε την άμυνά του να δέχεται γκολ για μία ακόμα αγωνιστική όμως από τη μέση και μπροστά ήταν εξαιρετικός και με ηγέτες τους Καρίμ Ανσαριφάρντ (1 γκολ - 1ασίστ) και Κώστα Φορτούνη (2 γκολ) επιβλήθηκε 4-1 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και σκαρφάλωσε στην κορυφή με την πέμπτη διαδοχική νίκη του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την Ευρώπη ο φετινός Ολυμπιακός ήταν πολύ "λίγος" και απίστευτα αργός και αναπόφευκτα κατέβηκε απότομα ο πήχης, με τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων του Champions League με μόλις έναν βαθμό να αντιμετωπίζεται από τους ίδιους τους οπαδούς του ως κάτι το φυσιολογικό.

Στην Ελλάδα όμως, εξακολουθεί να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο διαθέτοντας παίκτες ποιότητας στο ρόστερ του, με προσωπικότητα και εμπειρία για να "καθαρίζουν" τα περισσότερα παιχνίδια, και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 1-1 εκμεταλλευόμενος ένα αυτογκόλ του Ένγκελς στο 27' (οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν μόλις στο 6' με τον Φορτούνη μετά από εξαιρετική συνεργασία των Ταχτσίδη και Μάριν), ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τάκη Λεμονή ξεδίπλωσαν την κλάση τους και πήραν ένα τρίποντο με "φουλ τις μηχανές".

Ο Οφόε που μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρος αντί του Πάρντο έδωσε έξτρα επιθετική πνοή σε έναν ήδη επικίνδυνο Ολυμπιακό από τη μέση και μπροστά, με τον παίκτη πάντως που ανέλαβε να πάρει τη μπαγκέτα να είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τα δύο γκολ του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ιρανός "χτύπησε" δις και πάλι, αφού στο 62' "άδειασε" με περίτεχνη ενέργεια τον Μόρα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Φορτούνη για το 2-1 ενώ στο 66' "μυρίστηκε" ως αυθεντικός σέντερ φορ το λάθος του Μόρα, πέρασε και τον Κυριακίδη και "τελείωσε" το ματς κάνοντας το 3-1.

Η συνέχεια βρήκε τον Ολυμπιακό να διαχειρίζεται απλά το αποτέλεσμα και από τη στιγμή που δεν πλήρωσε την αστάθεια των Ένγκελς και Σισέ (τα δύο στόπερ του ήταν σε κακή βραδιά και ήταν αρκετές οι στιγμές που πελαγοδρομούσαν) χάρη στον σταθερότατο Προτό, έβαλε και τέταρτο γκολ ως... κερασάκι στην τούρτα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό το πρόσθεσε ο Τζούρτζεβιτς στο 91' (αντικατέστησε τον ΜVP Ανσαριφάρντ) με δυνατή κεφαλιά από σέντρα του (ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα) Ομάρ, με το 4-1 να υπογράφει την πέμπτη σερί νίκη των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης (67' Κλέσιο), Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ντίας, Ρόσα (81' Γιαννιώτης), Μαζουρέκ, Μοράρ (75' Μαρκόβσκι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ, Κούτρης (69' Φιγκέιρας), Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46' Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (77' Τζούρτζεβιτς)

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK