Εργοτέλης-Αρης 3-3

Σ' ένα από τα πιο "τρελά" παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης ισοφάρισε τον Αρη σε 3-3 με γκολ του Μπαντιμπανγκά στο 5ο των καθυστερήσεων στο Ηράκλειο. Οι κίτρινοι είχαν επιστρέψει από το 0-2 με δύο γκολ του Τάτου και ένα του Νταμαρλή. Τρία δοκάρια είχαν στο ματς οι γηπεδούχοι.

Εργοτέλης-Αρης 3-3

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Μέχρι το 65ο λεπτό του αγώνα ουδείς από τους θεατές θα μπορούσε να προβλέψει το τι θα επακολουθούσε σ' αυτό το παιχνίδι. Μέχρι τότε ο Εργοτέλης ήταν εξαιρετικός, κυκλοφορούσε άψογα την μπάλα και με κύριους άξονες τον Μπαντιμπανγκά και τον Πελέ περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Αρη.

Το ότι οι Κρητικοί δεν σκόραραν στο πρώτο μέρος οφείλεται στον παράγοντα τύχη αφού δύο φορές (24' Ρομάνο και 31' Μπαντιμπανγκά) είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν στα δοκάρια του Διούδη. Από τη στιγμή όμως που συνέχισαν με συνέπεια την προσπάθειά τους και στο δεύτερο μέρος ήταν σχεδόν σίγουρο ότι εν τέλει θα έβρισκε δίχτυα όπως και έγινε. Μέσα σ' ένα τρίλεπτο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη σκόραρε δύο φορές με δύο μάλιστα εξαιρετικά γκολ. Κεφαλιά-δυναμίτης από τον Μπαντιμπανγκά για το 1-0 στο 62', άψογη εκτέλεση φάουλ του Πελέ για το 2-0!

Αυτό που επακολούθησε από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να προβλεφθεί. Ο Μιλίνκοβιτς έριξε στο ματς τον ανέτοιμο Τάτο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γυρίσει το ματς και ο ματς της Χειμάρρα τα κατάφερε βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Με το που μπήκε στο ματς μείωσε με εξαιρετικό σουτ στο 65' ενώ στο 69' από δικό του φάουλ ο Νταμαρλής ίσα που άγγιξε την μπάλα για το 2-2.

Ο Πετράκης δεν μπορούσε να πιστέψει το πως η ομάδα του απώλεσε το προβάδισμα. Γέμισε λοιπόν το γήπεδο με επιθετικούς (Αναστασάκος, Βερπακόφσκις) αλλά πριν καλά-καλά ολοκληρώσει τις κινήσεις του, ο Τάτος έκανε το 2-3 σε φάση διαρκείας στην οποία ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ο Ουντόντζι είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Αυτό το θρίλερ δεν θα μπορούσε να τελειώσει παρά με χιτσκοκικό τρόπο.Ποιος ήταν αυτός; Η ισοφάριση του Μπαντιμπανγκά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η οποία έκανε το 3-3 και ολοκλήρωσε αυτό το τρομερό ματς.

MVP

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα μας υποχρεώνουν να μοιράσουμε το βραβείο στα δύο. Ο Μπαντιμπανγκά άνοιξε και έκλεισε το σκορ, όργωσε το γήπεδο ενώ είχε και δοκάρι. Ο Τάτος σε 25 λεπτά συμμετοχής είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Θα ήταν κρίμα να ξεχωρίσουμε κάποιον.

Aδύναμος Κρίκος

Σε τέτοιο ματς; Και όμως υπήρχε. Ηταν ο Αρης των πρώτων 65 λεπτών που έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Εργοτέλη.

Σχόλιο

Επικό παιχνίδι. Ο Εργοτέλης ήταν κυρίαρχος μέχρι να μπει ο Τάτος στο παιχνίδι αλλά τότε όλα άλλαξαν και ο Αρης απέδειξε ότι ο τρόπος που αγωνιζόταν μέχρι τότε συνιστούσε αδιέξοδο. Ο Μπαντιμπανγκά στο τέλος απέδωσε δικαιοσύνη καθώς μετά από τέτοια απόδοση θα ήταν κρίμα για τον Εργοτέλη να μην πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Πίτσος, Κοζορώνης (79' Μπουχαλάκης), Πελέ, Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76' Βερπακόφσκις), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78' Αναστασάκος)

Άρης: Διούδης, Τσουμάνης, Έλσνερ, Κύργιας, Ψυχογιός, Ηρακλής, Οικονομόπουλος (68' Τάτος), Νταμαρλής (89' Πουλίδο), Αγγελούδης (68' Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Μανιάς.

Στιγμές από το Παγκρήτιο

Εργοτέλης-Αρης 3-3
Εργοτέλης-Αρης 3-3
Εργοτέλης-Αρης 3-3
Εργοτέλης-Αρης 3-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK