Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Σε ένα ματς που δεν έπρεπε να αρχίσει ποτέ λόγω της δυνατής βροχής και της τραγικής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο ΠΑΣ βγήκε νικητής της λασπομαχίας επικρατώντας 2-0 της Κέρκυρας.

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από το ντέρμπι "αιωνίων" του ΟΑΚΑ και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 14η αγωνιστική της Superleague. Μη χάσετε στις 18:00 το pre game του ντέρμπι με ζωντανές συνδέσεις από το Ολυμπιακό Στάδιο, τελευταία νέα των ομάδων και συνεντεύξεις.

Η SUPER BALL δεν παίζει μπάλα μόνο στις οθόνες σας, αλλά και στα γήπεδα του PES 2013. Σας χαρίζει το απόλυτο φετίχ των ποδοσφαιρικών video games, 5 ολοκαίνουρια Pro Evolution Soccer 2013 για Playstation 3. Μπείτε και κερδίστε!

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι τι μπορεί να σκέφτεται ένας διαιτητής, ο Κομίνης στην προκειμένη περίπτωση.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που ακόμα και τα πρόβατα θα εναντιώνονταν, Κέρκυρα και ΠΑΣ αναγκάστηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τραγέλαφος! Μία πάσα της προκοπής δεν μπορούσε να γίνει. Η μπάλα κολλούσε, η βροχή έπεφτε στρέιτ-θρου που έλεγε και ο Ζαμπέτας και κάπου ανάμεσα στη λάσπη και το μπουγέλο, ο ΠΑΣ προηγήθηκε 2-0 με τους Λιλά (48') και Ντε Βινσέντι (63') και πήρε τη μεγάλη νίκη. Μάλιστα, έπαιξε από το 56' με 10 παίκτες μετά από αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Τάσου Πάντου.

Ας μας συγχωρέσετε, αλλά μέχρι εδώ γράφουμε. Ούτε κλειδί αγώνα, ούτε αδύναμους κρίκους, ούτε MVP. Γιατί εμείς είθισται να μεταφέρουμε ρεπορτάζ ποδοσφαίρου και αυτό που είδαμε στην Κέρκυρα δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ηταν μία λασπομαχία 22 ποδοσφαιριστών με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Ε, δεν είμαστε και Premiership να μην έχουμε μία κενή ημερομηνία να γίνει άλλη μέρα η αναμέτρηση...

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK