Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0

Ο Λεβαδειακός απειλήθηκε πολύ από τον Πλατανιά, ωστόσο ήταν αποτελεσματικός για ακόμη μία φορά και χάρη στο 2-0 (Ροτζέριο Μάρτινς και Αρμίτσε Ορτέγκα τα γκολ) πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του.

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Σε δύο μέρη χωρίστηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να προηγηθεί στη δεύτερη τελική του προσπάθεια (με σουτ του Ροτζέριο Μάρτινς στο 12'), αποδεικνύοντας ότι έχει το εύκολο γκολ, η συνέχεια όμως, ανήκε στον Πλατανιά.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε συνεχώς συστάσεις στους παίκτες του (κατά κύριο λόγο στον Γιώργο Λαμπρόπουλο), βλέποντας ότι η κρητική ομάδα έμπαινε με άνεση στα καρέ του Σεμπάστιαν Πρζιρόβσκι.

Ο Νίκολα Μπέλιτς, ο οποίος εναλλασσόταν στις δύο πτέρυγες, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ ο Αντόνιο Μοράλ είχε διάθεση μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 25ο λεπτό.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός και στο δεύτερο ημίχρονο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ο Αλεκσάνταρ Κάταϊ επιχείρησε τη 14η τελική προσπάθεια της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου (εκείνη τη στιγμή ο Λεβαδειακός είχε μόλις έξι), αλλά με την είσοδο του Πέδρο Πετράτσι, η εικόνα άλλαξε.

Η διακοπή για τον τραυματισμό του σταθερότατου Πρζιρόβσκι λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά με ένα εκπληκτικό κοντινό βολέ του Αρμίτσε Ορτέγκα στο 77ο λεπτό (από ασίστ του Πετράτσι). Κάπου εκεί οι παίκτες του Πλατανιά τα παράτησαν και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

MVP

Ο Πέδρο Πετράτσι. Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Λεβαδειακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, ενώ από δική του ασίστ προήλθε το δεύτερο γκολ. Καλό βαθμό πήρε επίσης ο άτυχος Πρζιρόβσκι για τη σταθερότητά του και ο Ορτέγκα για το εκπληκτικό γκολ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Βάσκο Φαΐσκα. Φέρει την ευθύνη για το πρώτο γκολ της βοιωτικής ομάδας επειδή δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα.

Σχόλιο

Ο Λεβαδειακός, χωρίς να είναι καλύτερος του Πλατανιά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, εκμεταλλεύθηκε για πολλοστή φορά την έδρα του και φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες στην Βοιωτία (ισοφάριση ρεκόρ από τη σεζόν 1988-89), αναρριχήθηκε στην 9η θέση του πίνακα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι η προσπάθεια των μελών του δεν απέδωσε καρπούς και η ομάδα παρέμεινε πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές (οι δύο για τους γηπεδούχους) καταγράφηκαν στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι (73' Στρατηλάτης), Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (58' Πετράτσι), Ιωαννίδης, Κονέ, Μάρτινς (93' Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Αγκιλέρα, Σιώπης, Γουνδουλάκης (76' Γιακουμάκης), Κάταϊ, Μπέλιτς, Μοράλ (25' Μπεριάν).

Στιγμές από το παιχνίδι της Λιβαδειάς

Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS
Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS
Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS
Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
INTIME SPORTS
Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK