Πάρτι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, έριξε "τεσσάρα" στον Λεβαδειακό

Ο Μοράις πήρε το ρίσκο του Πέκχαρτ και του βγήκε. Ο Τσέχος φορ κέρδισε την αποβολή του Ναμάσκο νωρίς και... άνοιξε το δρόμο για το ευρύ 4-0 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος πέτυχε το 2-0, σκόραρε και ο Γαλανόπουλος. Όχι όμως ο Αλμέιδα που είχε δοκάρι πριν από το τέρμα του Πατίτο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον... πληγωμένο από την "τεσσάρα" του "Καραϊσκάκης" Λεβαδειακό και του έριξε άλλα τέσσερα τέρματα, αποτελειώνοντάς τον! Ο Ζοζέ Μοράις έκανε την έκπληξη και επέλεξε τον Πέκχαρτ για την κορυφή της επίθεσης και τελικά δικαιώθηκε.

Μόλις στο 17ο λεπτό ο Τσέχος ξεμαρκαρίστηκε, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Ναμάσκο, ο οποίος τον ανέτρεψε και τελικά αποβλήθηκε αφήνοντας τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες από νωρίς. Αυτό φυσικά έδωσε το δικαίωμα στην Ένωση να ανεβάσει το ποσοστό κατοχής της και να μεταφέρει ουσιαστικά το ματς στο μισό γήπεδο.

Στο 28' μετά από υπέροχη ενέργεια και γύρισμα του Πατίτο από τα αριστερά ο Σιμόες με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο ΟΑΚΑ. Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 50' με τον Πέκχαρτ που άνοιξε λογαριασμό για φέτος με σουτ από κοντινή απόσταση. Ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε καν να περάσει τη μεσαία γραμμή δείχνοντας ότι τα έχει... παρατήσει, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στο 67' ο Γαλανόπουλος που πήρε την ευκαιρία από τον Μοράις δεν την άφησε να πάει χαμένη και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα "κιτρινόμαυρα", γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Στο 80' ο Αλμέιδα, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στη θέση του Πέκχαρτ που καταχειροκροτήθηκε, είχε δοκάρι σε κεφαλιά που επιχείρησε και ο Πατίτο Ροντρίγκες που ακολούθησε τη φάση, πήρε το ριμπαουντ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Λεβαδειακός έκανε την πρώτη του τελική στο ματς στο 88' με τον Βαγγέλη Μάντζιο, όμως ο Μπάρκας ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων είχε άλλες δύο τελικές προ το τέρμα μέχρι το φινάλε χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της τιμής. Όσο για το στατιστικό του αγώνα; Αυτό ήταν εντυπωσιακό καθώς η ΑΕΚ είχε συνολικά 27 τελικές με 14 προς το τέρμα ενώ ο Λεβαδειακός μόλις 3 κι αυτές στα τελευταία λεπτά!

Πάρτι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, έριξε "τεσσάρα" στον Λεβαδειακό

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ:Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (80' Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αραβίδης (84' Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (74' Αλμέιδα)

Λεβαδειακός:Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33' Τοπί), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κλατσάς, Μεντί (20' Μοσχονάς), Τόνι Σίλβα (76' Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK