Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, ο Πανιώνιος φωνάζει για πέναλτι και το 0-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-0

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ένα από τα καλύτερα ημίχρονα ήταν το πρώτο του Παναιτωλικού την εφετινή σεζόν, αλλά τι να το κάνεις. Από τη μία ο εξαιρετικός Ανέστης, από την άλλη το δοκάρι, στέρησαν από τους γηπεδούχους τη δυνατότητα να ανοίξουν το σκορ και να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου μπήκε δυνατά, ως είθισται στα εντός έδρας παιχνίδια, κυνηγώντας το γρήγορο γκολ για να ρίξει στο καναβάτσο τον Πανιώνιο που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάλαβαν αυτά που... πέρασε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή με τον Τζόρβα, βλέποντας τον Γιάννη Ανέστη να διώχνει κάθε απειλή και να κρατά το μηδέν. Στη μοναδική φορά που δεν επενέβη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην κεφαλιά του Μπακάκη στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Οσον αφορά στον Πανιώνιο, η καλύτερη στιγμή του ήταν αυτή του 70ου λεπτού, με ένα σουτ του Καμπάνταη να κοντράρει και να περνάει λίγο άουτ. Νωρίτερα, όμως, έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν για πέναλτι που δεν έδωσε ο Κάκος στο χέρι του Καλί.

Κατά τα λοιπά, το δεύτερο μέρος κύλησε σε χαμηλότερο τέμπο. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, αλλά έφτανε πιο δύσκολα στην αντίπαλη περιοχή. Στα τελευταία λεπτά και με το χρόνο να κυλά, πίεσε, αλλά οι σπασμοδικές κινήσεις δεν έφεραν κάποιο γκολ και το 0-0 έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

MVP:

To εξηγήσαμε όσο πιο αναλυτικά μπορούσαμε για τον Γιάννη Ανέστη. Μεγάλη εμφάνιση από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου που δείχνει φέτος σε αυτή τη θέση να υπερτερεί έναντι πολλών.

Αδύναμος κρίκος:

Διαιτητής της πείρας του Κάκου δεν επιτρέπεται να μη βλέπει πέναλτι σαν κι αυτό στο χέρι του Καλί. Τον "κρέμασαν" και οι βοηθοί.

Σχόλιο:

Με την ορμή της καλής του πορείας μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός που δεν έδειξε επηρεασμένος από τη μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Ηταν καλύτερος, είχε κλασικές ευκαιρίες, αλλά ήταν άτυχος. Ο Πανιώνιος τα γνωστά. Μπήκε να "κλέψει" το παιχνίδι. Πρώτα η άμυνα και μετά οι αντεπιθέσεις. Αδικήθηκε από τον Κάκο, αλλά μέχρι εκεί.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΧΑΒΟΣ): Ράφαελ, Γκόλιας (80' Δάρλας), Καλί, Κούσα, Γκάλο, Γοδόι (62' Μπελόν), Ζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος (75' Καλογέρης), Μπόγιοβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ): Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός (67' Καμπάνταης), Κολοβός (86' Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Γιάννου

News 24/7

24MEDIA NETWORK