Τρεις τελικές, τρία γκολ και βλέπει πεντάδα ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να έχουν τρία σουτ εντός εστίας και... τρία γκολ!

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Αστέρας Τρίπολης έχει μεταμορφωθεί. Μετά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αρκαδία, όπου επικράτησε με 1-0, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και δείχνει πως τα σχέδια της σεζόν αλλάζουν και πλέον βλέπει ακόμη και την πεντάδα.

Στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αστέρας έκανε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Είχε τρία σουτ εντός εστίας (τέσσερα συνολικά) και πέτυχε τρία γκολ, δηλαδή το απόλυτο ποσοστό ευστοχίας (100%), παίρνοντας παράλληλα και τη νίκη με σκορ 3-1.

Για τους Αρκάδες τέρματα σημείωσε ένα τέρμα ο Μανιάς, ο οποίος ως πρώην παίκτης του Απόλλωνα απέφυγε να πανηγυρίσει, ενώ ακόμη δύο πέτυχε ο Καλτσάς, ο οποίος ήταν ο MVP του αγώνα, καθώς είχε και την ασίστ στο γκολ του συμπαίκτη του. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Αλμπάνης, ο οποίος ισοφάρισε προσωρινά στο 51' σε 1-1.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς):Τσόβιτς, Κοντοές (75' Μάατσι), Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Χουάρες (81' Κιταμπάλα), Αλμπάνης, Ανιέτε, Κονέ, Ελμπάζ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):Αθανασιάδης, Ίγκορ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (87' Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (57' Ισνάλντο), Μανιάς (77' Τσουκαλάς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK