Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες χάρισε στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη με 1-0 επί του σκληροτράχηλου, αλλά ακίνδυνου Πανιωνίου. Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Όσο ο Ντε Μπλάσις έκανε τον αντι-Ουσέρο στο 4-3-3 του Βεργέτη ο Αστέρας ήταν ακίνδυνος και ο Πανιώνιος κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο της Τρίπολης. Με πρωταγωνιστή τον Κολοβό οι κυανέρυθροι έφταναν απειλητικά στην περιοχή του Ερνάντες.

Από το 20ο λεπτό και έπειτα ο προπονητής των Αρκάδων άφησε Μουνάφο και Εντό ως ανασταλτικούς μέσους και πέρασε τον πρώτο σκόρερ των Αρκάδων στην τριάδα πίσω από τον Μπαράλες.

Από εκείνο το σημείο η εικόνα του Αστέρα βελτιώθηκε κατά πολύ και είναι ενδεικτικό ότι οι κιτρινομπλέ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δημιούργησαν πέντε καλές ευκαιρίες. Ο Εντό είχε δοκάρι με σουτ από τα 30 μέτρα, ο Καράσκο από τη μικρή περιοχή είδε τον Κούρο να του κάνει μπλοκ ενώ ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά έφτασε κοντά στο 7ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα αδύναμο σουτ του Μπακασέτα, αλλά συνεχίστηκε με μια βολίδα του Κοντοέ που σταμάτησε στο χέρι του Κούρου. Ο Λιαχούδης κινήθηκε αμέσως προς το σημείο του πέναλτι και ο Μπαράλες με άψογη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου και τον Ανέστη από την απέναντι πλευρά.

Μετά το γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο 60 ο Αστέρας έδωσε χώρο στον Πανιώνιο. Οι Αρκάδες ενδιαφέρθηκαν αποκλειστικά με τη διατήρηση του 1-0 και καθόλου με την επίθεση τους.

Ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία του αγώνα, κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά ό,τι έκανε ήταν μέχρι τη μεγάλη περιοχή. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Νίκου Παντελή έπεφταν πάνω σε Ζησόπουλο, Γκοϊάν, Εντό και Μουνάφο.

MVP

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μπορεί να σκόραρε με εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Μουνάφο. Ο Αργεντινός… έτρεξε και για τον τιμωρημένο Ουσέρο, κάλυψε όλους τους χώρους και ήταν το μόνιμο εμπόδιο των επιθέσεων του Πανιωνίου.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κούρος άπλωσε το χέρι σε ένα σουτ εντός περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να σκοράρει…

Σχόλιο

Ο Αστέρας χωρίς τον Ουσέρο είχε να αντιμετωπίσει έναν μαχητικό Πανιώνιο που πήγε στην Τρίπολη για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Οι Αρκάδες πήραν τη νίκη με δύο καλά δεκαπεντάλεπτα σε κάθε ημίχρονο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57' Γκρατσίνι), Μπαράλες (89' Χουάνμα).

Πανιώνιος (Παντελής): Ανέστης, Παντίδος (69' Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89' Λάσνικ), Ζαχαράκης (83' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

Στιγμές από τον αγώνα του "Θ. Κολοκοτρώνης"

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK