Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 (VIDEOS)

Το γκολ του Παπάζογλου από το 8' ήταν αρκετό για να χαρίσει στον Ατρόμητο τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού στο Περιστέρι. Πρώτο τρίποντο μετά από τρία ματς για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο. Με 10 παίκτες για 20 λεπτά ο Λεβαδειακός που είχε δοκάρι στο 93'!

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0 (VIDEOS)

Tο live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το 4-4-2 που παρέταξε στο γήπεδο ο Ρικάρντο Σα Πίντο μαρτύρησε την πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή να παίξει επιθετικά και να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ. Οι παίκτες του του έκαναν το χατήρι και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Παπάζογλου, έχασαν και μία ακόμη ευκαιρία με τον Μπρίτο, εν συνεχεία όμως παρέδωσαν τα ηνία του αγώνα στον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί, αν και αναγκάστηκαν να κάνουν δύο πρόωρες αλλαγές λόγω τραυματισμών, διατήρησαν την ομοιογένειά τους και διεκδίκησαν τις πιθανότητές τους μπροστά. Πάτησαν στην περιοχή του Γκορμπούνοφ και έκαναν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να αλλάξουν τις συνθήκες του ματς.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος άρχισε καλύτερα και παρουσιάστηκε πιο σοβαρός με αρχικό στόχο να μην κινδυνεύσει με ισοφάριση. Αντιλαμβανόμενος ότι σε ένα βαρύ, από τη βροχή, τερέν δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, ο Πίντο έδωσε εντολή στους παίκτες του να παραχωρήσουν χώρο και να ψάξουν τις κόντρες. Το σχέδιο λειτούργησε μέχρι το 80' ενώ από το 70' ο Ατρόμητος έπαιξε και με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Ζίτο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως πήγαν να έρθουν τα πάνω κάτω. Ο Λεβαδειακός πίεσε ασφυκτικά, αν και με παίκτη λιγότερο, και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σοκάρει τον αντίπαλό του στο 88' και στις καθυστερήσεις. Ο Σοτέλο μάλιστα στην τελευταία φάση ζήτησε και πέναλτι που δεν καταλόγισε όμως ο διαιτητής Κομίνης.

MVP

O Παπάζογλου πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης αλλά ο Γκορμπούνοφ κράτησε τη νίκη για τον Ατρόμητο με την εξαιρετική επέμβασή του δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Αρα, δικαιούται σαφώς τον τίτλο.

Αδύναμος Κρίκος

Με την προσωπική του...γκάφα στο 70' ο Ζίτο αποβλήθηκε και στέρησε από την ομάδα του να πιέσει περισσότερο συντεταγμένα για την ισοφάριση. Ακόμα και έτσι όμως ο Λεβαδειακός ήταν τρομερά επικίνδυνος.

Σχόλιο

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Ατρόμητος μπορεί να κρατήσει μόνο τη νίκη. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημά της, η ομάδα του Περιστερίου κινδύνευσε και απέδειξε ότι διανύει περίοδο έλλειψης αυτοπεποίθησης. Τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον Λεβαδειακό για την τόλμη των ποδοσφαιριστών του.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (81' Δημούτσος), Αγκουαζί, Ούμπιδες, Μπρίτο (64' Καραμάνος), Ναπολεόνι (75' Φάμπιο), Παπάζογλου.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Τομάς, Κώτσιος (41' Μάγκας), Βούκτσεβιτς, Σκέμπης, Ζιτό, Σάντσες (75' Γκόμες), Κονέ, Oρτέγκα (34' Σοτέλο), Μάντζιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK