Κέρκυρα - Εργοτέλης 3-1 (VIDEOS)

Με μία σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα επικράτησε με 3-1 του Εργοτέλη για την 15η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σάσα Κάικουτ με δύο γκολ.

Κέρκυρα - Εργοτέλης 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα:

Πιο δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση ο Εργοτέλης, χάνοντας τρεις καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Γιουσούφ.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα, με τους Μαρκόφσκι και Καϊκούτ να χάνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Καβουσάκης δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του.

Τελικά, στο 38' ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας, ο Γιουσούφ έκανε την σέντρα από αριστερά, με τον Φιντέλεφ να παίρνει την κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το "ριμπάουντ" και με προβολή έστειλει την μπάλα στα δίχτυα του Σέτκους.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Φαίακες μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 52ο λεπτό.

Ο Ανδρεόπουλος έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Κόντο, ο οποίος βρήκε τον Κάικουτ στη μικρή περιοχή, κι ο 31χρονος επιθετικός πλάσαρε τον Καβουσάκη για το 1-1.

Η ολική ανατροπή ήρθε 11 λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαρκόβσκι πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 67' σε μία φάση "καρμπόν" με αυτή του δεύτερου γκολ, ο Κάικουτ έκανε το 3-1 με καρφωτή κεφαλιά.

Οι παίκτες του Εργοτέλη με την ψυχολογία στα... τάρταρα δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κι έτσι τα τελευταία 20 λεπτά ήταν μία τυπική διαδικασία, με την Κέρκυρα να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια και τους Κρητικούς να μένουν στον... πάτο της βαθμολογίας. Στις καθυστερήσεις ο Χαντί δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, καθώς ο διαιτητής θεώρησε πως έκανε "θέατρο".

MVP

O Σάσα Κάικουτ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Βόσνιος επιθετικός βοήθησε τα μέγιστα τόσο με τα δύο γκολ που πέτυχε όσο και με την γενικότερη παρουσία του.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δέχτηκαν δύο γκολ "καρμπόν", ύστερα από εκτελέσεις κόρνερ. Πολύ κακές αντιδράσεις, με τους "κιτρινόμαυρους" να είναι κατώτεροι των προσδοκιών, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Σχόλιο

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Οι παίκτες της Κέρκυρας παρότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να αντιδράσουν εξαιρετικά, κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. Κομβικές ήταν οι αλλαγές του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος έκανε ιδιαιτέρως επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Ζορμπά (κυρίως) και Ανδρεόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης, αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ, με την άμυνα των Κρητικών να έχει σοβαρά προβλήματα. Αν συνεχίσουν έτσι οι "κιτρινόμαυροι" δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι ενδεκάδες:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης (46' Ζορμπάς), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (46' Ανδρεόπουλος), Μαραγκός, Χαβίτο, Κόντος (65' Ρόχας), Μαρκόβσκι, Καϊκούτ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77' Μπουρσέλης), Χαντί, Ρέντζας (63' Κούρτης), Χαλκιαδάκης (12' Μπαμ Μπαμ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK