"Έγκλημα" Αραβίδη και... τιμωρία με γκολ οφσάιντ στο 94'

Η ΑΕΚ βρέθηκε μία ανάσα από μία σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ αλλά ο Μαμπουλού σκόραρε στο 94' χαρίζοντας στους Ηπειρώτες το βαθμό (με γκολ οφσάιντ). Τρελό ματς με αποβολή του Αραβίδη, χαμένο πέναλτι του Μάνταλου και γκολ του Πέκχαρτ μετά από το τραγικό λάθος του Περιστερίδη!

"Έγκλημα" Αραβίδη και... τιμωρία με γκολ οφσάιντ στο 94'

Η κακή... μέρα φάνηκε από νωρίς για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς μια τραγική ενέργεια από τον Αραβίδη, ο οποίος κουτούλησε τον Μπέριο στο 10ο λεπτό, καταδίκασε τους "κιτρινόμαυρους" να παίξουν για περισσότερο από 80 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας για το γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 30' ο Πατίτο μπήκε στην περιοχή και ο Μπουλουβάλας τον μάρκαρε αντικανονικά από πίσω, με τον διαιτητή Τριαντάφυλλο Τίκα να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη, σπαταλώντας την ευκαιρία για την ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 67', κατάφερε να προηγηθεί με τον Πέκχαρτ ο οποίος βρέθηκε μόνος, μπροστά σε κενή εστία κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί τεράστιο λάθος από τον Περιστερίδη, ο οποίος πάνω στον πανικό του, ανέτρεψε τον Γκάλο, με την μπάλα να φτάνει τελικά στον σκόρερ. Ο Τίκας ελέγχεται σε αυτή τη φάση, καθώς πριν το γκολ είχε προηγηθεί πέναλτι στον μπακ της Ένωσης που συνεπάγεται κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να ξανακερδίσει την μπάλα (αφού είχε χάσει τον έλεγχό της) και έπεσε με τα δύο χέρια στα πόδια του αντιπάλου του.

Μετά το γκολ η ΑΕΚ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, δημιούργησε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 80', όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα, το παιχνίδι... στράβωσε γι αυτήν.

Στο 92' ο ΠΑΣ βρήκε δίχτυα με τον Μιχάλη, όμως ο επόπτης ορθά σήκωσε το σημαιάκι του και ο Τίκας υπάκουσε την υπόδειξή του. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ απείλησε και πάλι και εν τέλει σκόραρε με τον Μαμπουλού, με το ριπλέι να αποδεικνύει πως και σε αυτή την περίπτωση ο σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τελικά το σφύριγμα της λήξης βρήκες τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για τον βαθμό της ισοπαλίας και τους γηπεδούχους να τα βάζουν με τον εαυτό τους και την ατυχία τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76' Γαλανόπουλος), Πατίτο (77' Χριστοδουλόπουλος), Αραβίδης, Πέκχαρτ (86' Βάργκας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72' Κόντε), Ακόστα (76' Ναδάλες), Γαρουφαλιάς (86' Γιάκος), Κούτρης, Μαμπουλού, Ζάιρο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK