"Πυροβολεί" χωρίς έλεος ο ΠΑΟΚ, διέλυσε με πεντάρα την Κέρκυρα

Φωτιές πετάει η επίθεση του ΠΑΟΚ! Μετά το 7-0 κόντρα στην Ελευσίνα, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς διέλυσε με 5-0 την Κέρκυρα εκτός έδρας. Τρομερό αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου στο πρώτο λεπτό, δύο γκολ για τον Κάμπος κι από ένα οι Μάτος και Μπίσεσβαρ. Έχασε πέναλτι ο Κλάους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Σε καλύτερο φεγγάρι δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις και πέρασε με το εντυπωσιακό 5-0 από την έδρα της Κέρκυρας. Με αυτή τη νίκη ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 17 γκολ, χωρίς να δεχθεί κανένα!

Το μας στην Κέρκυρα ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ανδρεόπουλος με έναν περίεργο και απίστευτο τρόπο, στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη για το 0-1. Στο 23' ο Μπίσεσβαρ με εξαιρετικό σουτ άφησε... άγαλμα τον αντίπαλο κίπερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 32' ο Ροντρίγκες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και ήταν η ώρα του Κλάους να επιστρέψει στα γκολ. Δεν το έκανε όμως! Ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε την εκτέλεση του αρχηγού, όμως ο Κάμπος που ήρθε σαν... τρέιλερ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, αλλά πέτυχε δύο ακόμη γκολ κόντρα στην τραγική Κέρκυρα. Στο 58' και πάλι ο Κάμπος χρίστηκε σκόρερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάτος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ για να γράψει το τελικό 5-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ:Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (65’ Γεωργακόπουλος), Σπινούλας, Κοντός, Ανδρεόπουλος (76’ Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (76’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα (46’ Μαλεζάς), Λέοβατς (61’ Κίτσιου), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (72’ Περέιρα), Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK