Ο Αστέρας του Παντελίδη δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα

Για έκτο συνεχόμενο ματς ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε αήττητος, κλείνοντας ιδανικά το πρώτο μισό της χρονιάς. Το 0-0 με τον Παναιτωλικό αφήνει πικρή γεύση στους παίκτες του Παντελίδη που θα μπορούσαν να είχαν κάνει το έξι στα έξι στις νίκες.

Ο Αστέρας του Παντελίδη δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα

Από τη στιγμή που τον Αστέρα Τρίπολης ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης, οι Αρκάδες έφτασαν από το... φλερτ του υποβιβασμού να τελειώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017 εντός της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος!

Κόντρα στον Παναιτωλικό, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν το σερί των έξι συνεχόμενων νικών, ωστόσο και το έξι στα έξι αήττητο, μόνο παραπονεμένους δεν μπορεί να τους αφήσει...

Πλέον, ο Αστέρας με 22 βαθμούς έχει πιάσει τον Πανιώνιο στην 5η θέση και θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι Νεοσμυρνιώτες στο δευτεριάτικο ματς (18/12) κόντρα στον Λεβαδειακό, εκτός έδρας.

Από πλευράς Παναιτωλικού που δεν πίεσε για τη νίκη, ξεχώρισε ο γκολκίπερ Κυριακίδης ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα να καταφέρει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον φορμαρισμένο Αστέρα.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86' Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76' Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (70' Μαντίντα), Μανιάς

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85' Μαρινάκης), Μαρκόφσκι (46' Κλέσιο), Ρότσα (64' Τσοκάνης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK