Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)

Οι απουσίες στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν εμπόδισαν τον Παναιτωλικό να κάμψει την αντίσταση του Πλατανιά με 1-0 και να σημειώσει την τέταρτη εντός έδρας νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις.

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0 (VIDEOS)

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Ανοικτό ματς διεξήχθη στα πρώτα λεπτά, με κύριο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός επιτίθετο κατά κόρον από τη δεξιά πτέρυγα και είχε συντριπτικό ποσοστό κατοχής μπάλας.

Μία διπλή ευκαιρία (στο 9ο λεπτό) κι ακόμα μία με τον Αντρέ Άλβες (στο 11ο λεπτό) ήταν οι πρώτες επικίνδυνες επισκέψεις των γηπεδούχων στα καρέ του Κεβίν Ολιμπά, που ήταν θετικότατος, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του στο 24'.

Ο δραστήριος Νικολάς Μαρτίνες έδωσε παράλληλη μπαλιά στον Ντιέγκο Μπεχαράνο, εκείνος προχώρησε λίγο, έκανε το σουτ κι έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό, ο οποίος κατέγραψε ακόμα επτά αξιόλογες προσπάθειες (οι τέσσερις από τον Μαρτίνες) μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν εξίσου φορτσάτοι στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν δύο φορές μέσα σε λίγες στιγμές και άγγιξαν το δεύτερο γκολ δευτερόλεπτα μετά το χαμένο τετ-α-τετ του Θανάση Τσουράκη με τον Ράφαελ Μπρακάλι στο 59' (ο Ολιμπά σταμάτησε τον Άλβες).

Εν συνεχεία, ο Μάκης Χάβος φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή του κι αντικατέστησε τον Άλβες με τον Στέλιο Βασιλείου, ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε τρεις αλλαγές σε εννέα λεπτά για να κερδίσει τη μάχη του κέντρου στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους μακριά από την Κρήτη, δεδομένου ότι ο Γιώργος Κούσας απέκρουσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Θωμά Ναζλίδη στο 81ο λεπτό.

MVP

Ο Νικολάς Μαρτίνες. Μόνιμη πηγή κινδύνου για τα καρέ του Κεβίν Ολιμπά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κι έδωσε την ασίστ στον Ντιέγκο Μπεχαράνο για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κώστας Μενδρινός. Ο Γιάννης Χριστόπουλος πόνταρε πολλά στην εμπειρία του, όμως εκείνος ήταν μετριότατος στο πρώτο ημίχρονο και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στην επιθετική ανυπαρξία του Πλατανιά.

Σχόλιο

Αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν απουσίες, ωστόσο μόνον ο Πλατανιάς φαινόταν επηρεασμένος. Ο Παναιτωλικός, αντίθετα, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και αμύνθηκε σωστά στο δεύτερο, με συνέπεια να μην απειληθεί παρά το γεγονός ότι στο φινάλε έδωσε χώρο. Η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει χάσει βαθμό σε εντός έδρας αγώνες αν εξαιρεθούν εκείνοι με τους "μεγάλους" (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ). Οι "ερυθρόλευκοι", από την πλευρά τους, έβγαλαν μία σειρά αναμετρήσεων μακριά από την Κρήτη (πέντε εκτός στις έξι τελευταίες αγωνιστικές), χωρίς να βρουν δίχτυα.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Καπέλ, Καλογέρης (86' Μαλεζάς), Γοδόι, Μαρτίνες, Μύγας (61' Κόρμπος), Ετζενγκέλε, Άλβες (66' Βασιλείου).

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Μενδρινός (80' Γιακουμάκης), Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Μιλούνοβιτς (71' Φιγκέιρα), Νέπλιακ, Τσουράκης (75' Τσοντάκης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Τετέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK