Τρελαίνει κόσμο η Ξάνθη, έριξε "τεσσάρα" στη Βέροια!

Άλλη μια εκτός έδρας νίκη πήρε η Ξάνθη, αυτή τη φορά με 4-0 στο γήπεδο της Βέροιας και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Λουτσέσκου με τον Γιουνές να πετυχαίνει χατ-τρικ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ EUROKINISSI SPORTS

Που θα σταματήσει η ξέφρενη πορεία της Ξάνθης; Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει βαλθεί φέτος να τρελάνει τους πάντες. Κόντρα στη Βέροια πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 4-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πλην 6 από τον Ολυμπιακό, ενώ συμπλήρωσε 10 σερί ματς αήττητη με τα 4 τελευταία να είναι νίκες!

Ένα τρομερό ρεκόρ μια και κανείς δεν περίμενε από την Ξάνθη όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα ότι θα έκανε τέτοιες εμφανίσεις. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Λισγάρας, ενώ στην επανάληψη ο Γιουνές με πέναλτι έκανε το 0-2. Ο ίδιος παίκτες - που έχει αποδείξει πως είναι... λίρα εκατό - έκανε και το 3-0 μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 67' ο Γιουνές ξανά ανέλαβε να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ μέσα σε 9 λεπτά! Το τελευταίο 20λεπτο το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ενώ η Βέροια θα πρέπει να θεωρείται και τυχερή που δεν δέχθηκε πέμπτο γκολ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια:Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βίτι), Μαλόν, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Καλί, Άρσε, Λινάρδος, Σισίνιο (46' Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ

Ξάνθη:Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, ντε Λούκας (78' Νιέτο), Τριάδης (74' Σολτάνι), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (81' Ράνος), Γουάλας, Λισγάρας, Καμάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2016-2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK