Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0 (VIDEOS)

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Βέροια επέστρεψε στις νίκες (2-0) και ξεπέρασε το εμπόδιο της Νίκης Βόλου που ζει το... δικό της δράμα προσπαθώντας να αποφύγει τη διάλυση.

Βέροια-Νίκη Βόλου 2-0 (VIDEOS)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα πιο ευρύ σκορ αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που έχουν ένα σωρό προβλήματα προσπάθησαν για κάτι καλό και έγιναν απειλητικοί σε δυο τρεις περιπτώσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Η Βέροια πέτυχε την έκτη της νίκη σε επτά εντός έδρας ματς ενώ έχει και μια ισοπαλία και κράτησε απόρθητο το "κάστρο" της ενώ από αυτή τη νίκη είχε και βαθμολογικά οφέλη. Συγκεκριμένα παρέμεινε στην 5η θέση και μείωσε στον πόντο την διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν ουραγοί και το μέλλον είναι εξαιρετικά δυσοίωνο και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες εντός και εκτός γηπέδου.

MVP:

Ο Μπαργκάν ήταν από τους δραστήριους παίκτες των νικητών, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα της Νίκης.

Αδύναμος κρίκος:

Η Νίκη είναι μια ομάδα στο χείλος του γκρεμού. Και έτσι παρουσιάζεται πλέον στον αγωνιστικό χώρο. Τραγική η εικόνα της άμυνας, με πολλά λάθη. Ειδικά μετά το 1-0.

Σχόλιο:

Η Βέροια πήρε μια... επαγγελματική νίκη και παραμένει σε τροχιά Ευρώπης. Στην αντίπερα όχθη, η Νίκη Βόλου τραβάει το δικό της ζόρι και δεν ξέρει πως θα είναι το αύριο...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης, Μπράβο, Βεργώνης, Βάθκεθ (87' Άρτσε), Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν (81' Ντουμίτρου), Κάμπορα (68' Βούκιτς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Μαρινάκης, Ίβενς, Αργύρης, Τσουκάνης (65' Τσουκάνης), Μαχλέλης (81' Τζιώρας), Καρασαλίδης, Μουζακίτης, Μάρτινς, Αναστασόπουλος (87' Γιαννιτσάνης), Σκούρτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK