Το γλυκό πόδι του Μεχία

Σ' ένα ματς που κυνηγούσαμε τις φάσεις με το... τουφέκι, η Ξάνθη έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τη Λαμία με το σουτ-φάουλ του Μεχία, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και έμεινε στο κυνήγι της πρώτης 5άδας.

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÎÁÍÈÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
Λαμία Ξάνθη EUROKINISSI

Τον Παναθηναϊκό τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ έχοντας πολύ λίγοτερες τελικές. Με την Ξάνθη απέτυχε να σκοράρει έστω μία φορά κι έχασε.

Διαφορετικές βέβαια οι συνθήκες στο γήπεδο, το δεδομένο όμως είναι πως η Λαμία δεν βρήκε τρόπο διάσπασης της άμυνας των "ακριτών", ιδίως μετά το εύστοχο φάουλ-σουτ του Μεχία, και παρά τη δική της υπεροχή στη διάρκεια του 90λεπτου, που δεν μεταφράστηκε όμως σε ξεκάθαρες ευκαιρίες, το 1-0 από το 34' έμεινε μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Ράσταβατς μετά από τέσσερα άγονες προσπάθειες, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι ξόδευαν ξανά την ευκαιρία για μια εντός έδρας επιτυχία. Η έλλειψη φορ καλύτερου από τον Βουό, που θα βοηθήσει τον Πίτι, ήταν παραπάνω από εμφανής στη λειτουργία της ομάδας του Τεννέ, χωρίς αυτό να μειώνει την ταυτόχρονη επιτυχία της Ξάνθης στο αμυντικό σκέλος του αγώνα. Διότι επιθετικά είχε βολευτεί από το 1-0 και δεν διεκδίκησε κάτι άλλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο (46' Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Βάντερσον (72' Καραγιάννης), Πίτι, Τσούκαλος, Βουό (46' Ακόστα)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Φασίδης (74' Σιλά), Ντε Λούκας (80' Μελιόπουλος), Λουσέρο, Τριάδης (56' Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK