Ξεκούραστα ο ΠΑΟΚ, 3-0 τον Λεβαδειακό

Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε μεγάλο μέρος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και έδειξε σε θέση να κάνει αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ ο Περέιρα που έπαιξε ως αλλαγή, το άλλο ο Μάτος. Με 10 ο Λεβαδειακός στο μεγαλύτερο διάστημα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
Matos MOTIONTEAM

Αν Ηρακλής και Βέροια δεν βρίσκονταν σε αυτή την τραγική κατάσταση ( διοικητικά), τότε ο Λεβαδειακός θα ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Και στην Τούμπα απέδειξε πως φέτος θα μπει σε... περιπέτειες, αφού δεν παρουσίασε καμία συνοχή κόντρα στην καλοδουλεμένη μηχανή του Βλάνταν Ίβιτς.

Μάλιστα στο 43ο λεπτό ο Μεντί Τζάκσον έκανε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κάμπος και είδε τη δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να μείνουν με δέκα παίκτες. Νωρίτερα, ο Μάτος είχε κάνει το 1-0 για τον Δικέφαλο με σουτ πάνω στην κίνηση, μετά από πάσα στον Μπίσεσβαρ, ενώ στο 32ο λεπτό ο εξαιρετικός Ναμάσκο απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Βαρέλα.

ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ

Με τον Λεβαδειακό να έχει μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 56ο λεπτό, όμως ο Κλάους ολομόναχος σούταρε πάνω στον αντίπαλο πορτιέρε. Ο ρυθμός είχε αρχίσει να πέφτει, όμως ευτυχώς για όλους στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Περέιρα ( που πέτυχε δυο γκολ πάνω που πήρε φορ ο ΠΑΟΚ!) και έδωσε άλλη βαρύτητα στην γραμμή κρούσης του δικέφαλου.

Στο 60ο λεπτό Κάμπος και Μπίσεσβαρ συνδυάστηκαν ωραία με τον τελευταίο να δίνει έτοιμο γκολ στον Αργεντινό που έγραψε το 2-0, ενώ στο 76' ο Αθανασιάδης πήρε μία κεφαλιά, ο Ναμάσκο απέκρουσε πανέμορφα και από κοντά ο Περέιρα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο .

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο (Μαλεζάς 72'), Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (Περέιρα 57'), Κάμπος, Αθανασιάδης (Μυστακίδης 77').

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Λεβαδειακού: Ναμάσκο, Μιλιάζες (Καραχάλιος 64'), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Λάτσι (Καψάσκης 76'), Γιακουμάκης, Βασιλείου (Γιουσούφ 68').

Σκόρερ: 1-0 (Μάτος 20'), 2-0 (Περέιρα 60'), 3-0 (Περέιρα 76').

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK