Πανθρακικός - Βέροια 1-1 (VIDEOS)

Παίζοντας για δέκα παίκτες από το 80', η Βέροια βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο 89' με τον Καλτσά. Μεγάλη ευκαιρία νίκης έχασαν οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 1-0.

Πανθρακικός - Βέροια 1-1 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με το 3-5-2 της αρχής, ο Πανθρακικός, σαφώς πιο διψασμένος για τη νίκη, κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο και χρειάστηκε μόλις 10 αγωνιστικά λεπτά για να σκοράρει με τον Τζάνη και να δημιουργήσει συνθήκες νίκης. Το γεγονός ότι στη συνέχεια η Βέροια πήρε την κατοχή και πίεσε δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Αυτό που προκάλεσε πονοκεφάλους όμως ήταν ο τραυματισμός του Κάσες ο οποίος αντικαταστάθηκε εσπευσμένα από τον Πέρες λόγω μυικού τραυματισμού και στέρησε από την ομάδα του την ισορροπία. Η Βέροια κέρδισε μέτρα στη συνέχεια και πίεσε περισσότερο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Με την προσθήκη του Χρήστου από το 46' το σχήμα του Πανθρακικού έγινε ακόμα πιο αμυντικογενές (4-1-4-1) αφού ο Ρόκα προτίμησε να αφήσει μόνο του τον Ντικινί μπροστά να δίνει μάχες στο λασπωμένο τερέν. Ηταν μία τακτική που απέδωσε μέχρι το 89' αφού η Βέροια, αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Βεργώνη στις αρχές του ημιχρόνου, δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Από το 80' μάλιστα, που τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα άλλαξαν μετά την αποβολή του Μπράβο, ο Παναθρακικός (που είχε δοκάρι με τον Ντικινί) πίστεψε ότι είχε έρθει η ώρα να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο. Λίγα λεπτά όμως μετά τη σημαντική ευκαιρία του Μεχία, η Βέροια τμώρησε τους ακρίτες για την αστοχία τους και με την κεφαλιά του Καλτσά στο 89' απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό.

MVP

Είναι κρίμα για τον Μπαϊκαρά που η ομάδα του δεν πήρε το ματς. Ο Τούρκος έκανε ένα συγκλονιστικό ματς παλεύοντας με αντιπάλους και λάσπη, έφαγε τις κλωτσιές με το τσουβάλι αλλά στο τέλος δεν πανηγύρισε το τρίποντο ελέω Καλτσά.

Aδύναμος Κρίκος

O Mεχία με μία απλή πάσα θα μπορούσε να γίνει ο άνθρωπος που θα κλείδωνε το ματς. Αντιθέτως όμως ο μέσος των γηπεδούχων προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση λίγο πριν το γκολ της Βέροιας και εν τέλει η ομάδα να χάσει χρυσή ευκαιρία.

Σχόλιο

Η Βέροια ανταμείφθηκε για την υπομονή της να πιέσει ακόμα και με 10 παίκτες, ο Πανθρακικός τιμωρήθηκε για την αστοχία του σ' ένα παιχνίδι στο οποίο αποδείχθηκε ότι όσο καλά και αν παίζεις, στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Τσουμάνης, Λαδάκης, Μεχία, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Κάσες (40' Μορένο), Τζάνης (46' Χρήστου), Ντιγκινί

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Μαλόν (68' Μαντζέκ), Βεργώνης, Παυλίδης (60' Παυλίδης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα) , Μπεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK