Το σύμπαν συνωμότησε για τη λευκή ισοπαλία στα Γιάννινα

Το 0-0 στους Ζωσιμάδες στο ματς του ΠΑΣ με τον Αστέρα για την 16η αγωνιστική ήρθε γιατί έτσι ήθελε μία ανώτερη δύναμη. Ευκαιρίες αν μην τι άλλο υπήρξαν, αλλά γκολ δεν επιτεύχθηκε.

SUPELREAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPELREAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν ήταν το τυπικό παιχνίδι της Superleague που λήγει χωρίς τέρματα. Αυτό δηλαδή κατά το οποίο γίνονται δύο φάσεις όλες και όλες και οι θεατές στις εξέδρες πεθαίνουν από το χασμουρητό.

Το ματσάκι και ρυθμό είχε και χαμένες ευκαιρίες και εξαιρετικούς τερματοφύλακες αφού ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο τόσο ο Γιαννίκογλου του ΠΑΣ όσο και ο Αθανασιάδης του Αστέρα είχαν τουλάχιστον από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις από το 70' και μετά!

Οχι ότι μέχρι τότε το παιχνίδι δεν είχε συγκινήσεις. Απλώς έτυχε να ανοίξουν οι άμυνες στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και να παρουσιαστούν ευκαιρίες στα πόδια και τα κεφάλια των επιθετικών.

Το τελικό 0-0 πάντως αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Αστέρα που έφυγε αλώβητος από μία δύσκολη έδρα και λιγότερο τον ΠΑΣ που είχε υπολογίσει τρίποντο για το συγκεκριμένο ματς.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62' Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μανθάτης (78' Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89' Σελίν), Ισνάλδο (64' Κυριακόπουλος), Μανιάς (85' Γκοντό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK