Οι δύο πιθανές ημερομηνίες τέλεσης του ματς

Ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού διακόπηκε λόγω ομίχλης μετά από δύο απόπειρες τέλεσης την Κυριακή στο 33ο λεπτό.

Οι δύο πιθανές ημερομηνίες τέλεσης του ματς
INTIME SPORTS

Ο κανονισμός προβλέπει διεξαγωγή του αγώνα την ακριβώς επόμενη ημέρα όμως το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις των δύο μονομάχων στο Κύπελλο. Ο ΠΑΣ αγωνίζεται την Τετάρτη στα Γιάννινα κόντρα στην Καλαμαριά ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει την Πέμπτη στην Κρήτη κόντρα στα Χανιά.

Οι Ηπειρώτες δηλαδή θα έχουν μόλις 48 ώρες στη διάθεσή του για ξεκούραση και σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν προβλέπεται να αγωνιστούν.

Αρα για να διεξαχθεί ματς τη Δευτέρα, πρέπει να αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.

Ο ΚΑΠ (άρθρο 21) προβλέπει τα εξής:

Αγώνας που αναβάλλεται η διακόπτεται εξαιτίας των καιρικών συνθηκών διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη ημέρα στο ίδιο γήπεδο και ώρα. Κατ' εξαίρεση το αρμόδιο κατασταστικό όργανο δύναται να αποφασίσει τη μη τέλεση του αγώνα την επόμενη εφόσον κρίνει ότι πιθανολογείται η μη δυνατότητα τέλεσης.

Στην περίπτωση που το ίδιο ματς αναβληθεί ή διακοπεί και την επόμενη ημέρα για τον ίδιο λόγο που προαναφέρραι διεξάγεται υποχρεωτικά μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Το άρθρο 22, μεταξύ άλλων, προβλέπει τα εξής

Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου πριν παρέλθουν 48 ώρες μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ματς θα γίνει ή τη Δευτέρα στις 15:30, ή την Τετάρτη 21 του μήνα.

Οι δύο πιθανές ημερομηνίες τέλεσης του ματς

News 24/7

24MEDIA NETWORK