Μόνο το γκολ έλειψε στο AEL FC ARENA

Ματσάρα στην Λάρισα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Πλατανιά με τις δυο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, να χάνουν πολλές ευκαιρίες, ενώ είχαμε και τρία δοκάρια! Παρόλα αυτά οι εξαιρετικοί Θεοδωρόπουλος/Κοκκαλάς κράτησαν το μηδέν στις εστίες τους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
manousos EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι είχε αρκετό ρυθμό από το ξεκίνημα κιόλας της αναμέτρησης, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, με αποτέλεσμα να δούμε φάσεις και δυο δοκάρια στο πρώτο μέρος! Στο 29ο λεπτό ο Ρέντζας ανέβηκε με τη μπάλα στα πόδια και μόλις βρήκε ελεύθερο πεδίο δοκίμασε το πόδι του.

Η μπάλα, ωστόσο, δεν του έκανε το χατήρι και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του... πεσμένου Πριντέτα μετά από εκτέλεση φάουλ στο 38ο λεπτό για τον Πλατανιά.

ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κάπως... αργό τέμπο, όμως όσο περνούσε η ώρα οι δυο ομάδες ανέβασαν στροφές και έχασαν ένα... κάρο ευκαιρίες για γκολ. Στο 67ο λεπτό ο Αποστολόπουλος ολομόναχος σούταρε πάνω στον Θεοδωρόπολο, ενώ ο Τσάκο τέσσερα λεπτά αργότερα επίσης ολομόναχος δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ έξω από την περιοχή του Πλατανιά.

Στο 77ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος. Σέντρα από τα δεξιά, όμως το πλασέ στην κίνηση του Τσάκο εξουδετέρωσε με το ένα χέρι ο Κοκκαλάς. Στο 86ο λεπτό ήρθε το... δεύτερο δοκάρι για τον Πλατανιά και τον Πριντέτα! Ο Ουκρανός με το κεφάλι δεν μπόρεσε εκ νέου να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΛ (Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας (Γκαγιέχο 56'), Φάρκας, Ρέντζας, Τικό, Φατιόν (Μασαλέσα 46'), Ντέλετιτς, Βαρέλα (Τσάκο 69'), Ικάουνιεκς, Ναζλίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Πριντέτα, Στάθης, Μπουνάφο, Ντεβέσα (Αποστολόπουλος 46'), Γουνδουλάκης (Μενδρινός 82'), Μανούσος, Γιακουμάκης (Σίγκνεβιτς 73').

Σκόρερ: --

News 24/7

24MEDIA NETWORK