ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (VIDEO)

Το καλύτερο στο τέλος κρατούσαν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός. Αφού πρώτα "έπαιξαν" ξύλο, στα τελευταία λεπτά έχασαν ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά έμειναν στο 0-0.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η ομίχλη διαλύθηκε, το φεγγάρι έδωσε τη θέση του στον ήλιο, οι προβολείς έσβησαν. Παρόλα αυτά οι συνθήκες δεν ήταν οι ευνοϊκότερες για το παιχνίδι. Ο ξηρός αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι παίκτες βγήκαν μόνο για 19 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να... ζεσταθούν, έφεραν πολλά λάθη και μονάχα μία ευκαιρία, με το δίδυμο Καρέλη - Ατζαγκούν να μην μπορεί να σκοράρει στο 37' (ή στο 45'+6).

Επί της ουσίας όλο το ματς παίχτηκε στα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΣ, που έπαιζε αρκετά πίσω μέχρι τότε, ανέβηκε στο γήπεδο και κέρδισε μέτρα πιέζοντας περισσότερο. Ο Τσάβες και ο Ίλιτς μπήκαν περισσότερο στο ματς και στο 54' ο Κοροβέσης, που βρέθηκε σε θέση βολής, σπατάλησε διπλή ευκαιρία νικημένος από την άμυνα του "τριφυλλιού" (Μπύρμπο, Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο).

Ο Παναθηναϊκός πάντως είχε "εγκλωβιστεί" στο φόβο του να μην απειληθεί ξανά και σε σπάνιες ήταν φορές που δοκίμασε να επιτεθεί αδυνατώντας ν' αλλάξει δυο μπαλιές. Η είσοδος του Μπεργκ (αντί του Ντίνα) στο 57' δεν βελτίωσε την εικόνα των "πρασίνων", με αποτέλεσμα οι Γιαννιώτες αφενός να μην κινδυνεύουν αφετέρου να δουλεύουν καλύτερα μεσοεπιθετικά.

Ο Αναστασίου χρησιμοποίησε και τον Δώνη, αλλάζοντας τρίτη φορά το σύστημα (από το 4-3-2-1 σε 4-4-2 με ρόμβο και 4-4-2 με δύο αμυντικά χαφ), και κατάφερε να αποκαταστήσει την ισορροπία στο χορτάρι. Το αποτέλεσμα αυτού οι δυο ομάδες να δικαιούνται κάτι περισσότερο από το 0-0, αφού στο τελευταίο 10λεπτο συνέβησαν όσες φάσεις δεν είχαν συμβεί στο προηγούμενο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις με τον Καρέλη, η μία πιο σπουδαία από την άλλη, με τον Βελλίδη να σώζει στο 93' το τετ α τετ, ενώ ο ΠΑΣ στο μεσοδιάστημα απείλησε με Ακόστα (πλασέ άουτ) και Τσουκαλά (Στιλ, δοκάρι). Το αποτέλεσμα πάντως δεν άλλαξε και κάθε ομάδα πήρε από ένα βαθμό.

MVP

Όπως πήγε το παιχνίδι ο Μάρκος Βελλίδης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στο 93' και χάρισε στον ΠΑΣ έναν πολύτιμο βαθμό. Το ίδιο αποτελεσματικός ήταν και ο Λούκας Στιλ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ουασίμ Μπούι ήταν ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Καρέλης όμως βρέθηκε τέσσερις φορές σε θέση βολής και δεν σκόραρε ούτε μία, σπαταλώντας τις καλύτερες ευκαιρίες του "τριφυλλιού" στον αγώνα.

Σχόλιο

Μόνο ένα ημίχρονο διήρκεσε η αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες", με αποτέλεσμα ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός να μην έχουν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους να κυνηγήσουν τη νίκη. Καθένας είχε τις ευκαιρίες του, η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όχι όμως και το 0-0. Περισσότερο ωφελημένη η ομάδα του Πετράκη, έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής το "τριφύλλι", παρόλο που ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει ούτε βαθμό εκεί.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Ακόστα (90' Γιάκος), Κοροβέσης, Τσάβες, Ίλιτς (80' Μανιάς)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ατζαγκούν (71' Δώνης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Καρέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK