Βέροια - Πανθρακικός 0-0

Η Βέροια είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, η μία εξ αυτών δοκάρι, αλλά "κόλλησε" στο μηδέν με τον Πανθρακικό που φεύγει με έναν πολύτιμο βαθμό.

Βέροια - Πανθρακικός 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εικόνα αγώνα:

Στην αρχή το ματς είχε... κουραστική μορφή με τον τρόπο που έπαιζαν οι δύο ομάδες. Ήταν απλωμένες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και η μπαλιές... ταξίδευαν με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι κακό. Ουσιαστικά όλα άλλαξαν όταν η Βέροια πήρε τα πάνω της.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να έχουν απειλητικές διαθέσεις προς την εστία του Πανθρακικού, ο οποίος όμως είχε τον Αθανασιάδη σε εξαιρετική μέρα και όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Σημαντικότερη φάση αυτή των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν έκανε τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Ναζλίδη, στερώντας του σίγουρο γκολ.

Η Βέροια συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεζε τον Πανθρακικό, που είχε παθητικό ρόλο, ψάχνοντας εναγωνίως το γκολ που θα άλλαζε τον αγώνα. Το πλησίασε στο 65ο λεπτό στη μεγάλη ευκαιρία του Κόλα (δοκάρι). Από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το 0-0 δεν άλλαξε και η ομάδα της Κομοτηνής έφυγε όρθια, παίρνοντας έναν πολύτιμο -ειδικά βάσει εξέλιξης- βαθμό.

MVP:

Ο Αθανασιάδης έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Όποτε χρειάστηκε, έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ήταν σταθερός και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την εστία του.

Αδύναμος κρίκος:

Η Βέροια κόλλησε ξανά στην έδρα της και δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Σχόλιο:

Αδικο για τη Βέροια αποτέλεσμα που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Πανθρακικός κατέβηκε για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, ήταν όμως τυχερός και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό. Στην αντίπερα όχθη, η Βέροια μένει ξανά με την απορία γιατί δεν κέρδισε...

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Γ.Χ. Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Όστοϊτς (75' Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60' Αμπντούν), Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα (81' Καϊκούτ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (73' Ηλιάδης), Μεχία, Βάλτερ (58' Χασομέρης), Χαβίτο, Ροτζέριο (53' Ίγκορ), Ντιγκινί.

Το live της αναμετρήσης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK