Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (VIDEOS)

O Αστέρας Τρίπολης πήρε νωρίς-νωρίς προβάδισμα δύο γκολ, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε 2-2 και έμεινε όρθιος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του "Θ. Κολοκοτρώνης", με συνέπεια να πιάσει την Βέροια στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (VIDEOS)

Το live της αναμέτρησης

Εικόνα αγώνα:

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνιση του Σαββάτου, ο Αστέρας μπήκε στο γήπεδο για να δείξει στον ΠΑΣ ότι αυτός είναι το αφεντικό. Οι Γιαννιώτες το κατάλαβαν πολύ καλά καθώς στο 25' το σκορ ήταν ήδη στο 2-0. Ο Ρόλε, αφού απείλησε με φάουλ στο 8', άνοιξε το σκορ στο 14' μετά από ασίστ το Γιαννιώτας. Και στο 25' δημιούργησε το δεύτερο γκολ το οποίο σημείωσε ο Μπαράλες. Ανάμεσα στα δύο τέρματα, ο Θεοδωρόπουλος σταμάτησε εκπληκτικά τον Γιάκο στο 22'.

Ο Αστέρας συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το μισάωρο, με την κατοχή σε αυτό το σημείο να είναι 60%-40% υπέρ του. Κάπου εκεί οι παίκτες του Βεργέτη χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στο γήπεδο. Και μπορεί ο Θεοδώροπουλος να τους σταμάτησε και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο στο 36' στο γυριστό του Μανιά, λίγο αργότερα όμως (43') δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, δίνοντας τη δυνατότητα στον Κοροβέση να μειώσει.

Με το σκορ στο εύθραυστο 2-1, ο Αστέρας προσπάθησε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ρόλε να σημειώσει ένα τρίτο τέρμα αλλά οι προσπάθειές του, στο 54' και στο 56', έφυγαν άουτ. Ίδια κατάληξη και για την τελική του Μπαράλες στο 67', με τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει νωρίτερα μοναδική ευκαιρία με τον Ντάσιο (61'). Πέρα από αυτή τη φάση, ο ΠΑΣ δεν έδειχνε ότι μπορεί να απειλήσει για την ισοφάριση.

Στο 77' όμως, ο Θεοδωρόπουλος έχασε την μπάλα μέσα στα χέρια του σε μακρινό σουτ του Κοροβέση και το 2-2 ήταν γεγονός. Το ματς έγινε... τρεχάτε ποδαράκια μου για τους κιτρινομπλέ, που έκλεισαν στα καρέ τους Ηπειρώτες στα τελευταία λεπτά. Στο 83' ο Μάσα είχε δοκάρι, στο 86' ο Ζησόπουλος δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα, στο ίδιο λεπτό ο Γιαννιώτας έστειλε την μπάλα άουτ όπως και ο Μπαράλες στο 91'. Τελευταία μεγάλη στιγμή στο 94' με τον Βελλίδη να σταματά τον Μάσα και να σφραγίζει τον βαθμό της ισοπαλίας για τον ΠΑΣ.

MVP:

Ο Νίκος Κοροβέσης βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Πέτυχε δυο γκολ στην Τρίπολη και χάρισε το τρίποντο στον ΠΑΣ.

Αδύναμος κρίκος:

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης άρχισε να γυρίζει πίσω από νωρίς. Μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια να μην το πλήρωσε, όμως απέναντι στον ΠΑΣ ήρθε η ισοφάριση με ευθύνη και του Θεοδωρόπουλου. Στη συνέχεια οι Αρκάδες πίεσαν για τη νίκη, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (81' Πάρα), Τσοκάνης, Γκοιάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (65' Τιε Μπι), Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (82' Φερνάντες), Μάσα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος (72' Ίλιτς), Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες (72' Σαπαλίδης), Κοροβέσης (84' Σκόνδρας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK