Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1

Με γκολ του Καραμάνου ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη φεύγοντας για πρώτη φορά αλώβητος από το Παγκρήτιο.

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που εξ αρχής πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου που δεν είχε κερδίσει ποτέ. Ο Γιώργος Παράσχος είχε διαβάσει τον Εργοτέλη και τις αδυναμίες του και φρόντισε να χτυπήσει στον κενό χώρο, γνωρίζοντας πως εκεί είναι το -μεγαλύτερο- πρόβλημα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκολ του Καραμάνου στο 17ο λεπτό. Με τρεις μπάλες οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση βολής, με τον νεαρό φορ να δοκιμάζει το -υψηλού βαθμού δυσκολίας, λόγω πλάγιας θέσης- σουτ και να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Το 0-1 ήταν αυτό που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ο Εργοτέλης -που είχε να κερδίσει από τις 10 Νοεμβρίου- έπρεπε να φτάσει στην ανατροπή απέναντι σε μια ομάδα που είχε να χάσει από τις 10 Νοεμβρίου. Η αποστολή μόνο εύκολη δεν ήταν, ειδικά από τη στιγμή που ο Πετράκης δεν είχε στη διάθεσή του τον Μπαντιμπανγκά, αλλά και τον Πελέ.

Πάντως, ευκαιρίες υπήρξαν για τους γηπεδούχους. Δύο συγκεκριμένα. Μία σε κάθε ημίχρονο, με σουτ των Διαμαντάκου και Χαλκιαδάκη. Αμφότερα τα έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο ο Τσενάμο, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του Ατρομήτου. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος δεν έκανε τη μεγάλη φάση, ή μάλλον δεύτερη μεγάλη φάση μετά το γκολ του Καραμάνου, αν και είχε την κατοχή και τις προϋποθέσεις να το κάνει.

MVP:

Ο Λουίτζι Τσενάμο έκανε δύο επεμβάσεις που κράτησαν το μηδέν και δεν άλλαξαν την ιστορία της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος:

Ένα σουτ ήταν ό,τι έχουμε να θυμόμαστε από τον Αναστασάκο στο ματς. Δεν βοήθησε στην επίθεση.

Σχόλιο:

Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε περίεργη φάση με συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που επηρεάζουν την ψυχολογία του, πέραν από τη βαθμολογική του θέση. Κυνηγούσε μία νίκη που θα άλλαζε την κατάσταση, αλλά ούτε τώρα ήρθε. Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος συνεχίζει αυτό που ξέρει να κάνει από τις 10 Νοεμβρίου. Να κερδίζει και να μένει στην τριάδα, αλλά και κοντά στη δεύτερη θέση. Ο Ατρόμητος είναι πλέον ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Πίτσος (Κούρτης 81'), Μεχία, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (Χαλκιαδάκης 64'), Χαντί, Διαμαντάκος (Δωματάς 75'), Αναστασάκος.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Πίτου, Φάμπιο (Μπάλλας 69'), Ουμπίδες (Φυτανίδης 89'), Παπαδόπουλος (Ναπολεόνι 81'), Καραμάνος.

Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS
Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS
Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS
Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS
Εργοτέλης-Ατρόμητος 0-1
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK