Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEOS)

Το έφερε τούμπα ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ! Με δύο γκολ σε 10 λεπτά ο Δικέφαλος των 10 παικτών στάθηκε όρθιος στη Μυτιλήνη και με καρδιά πρωταθλητή πήρε σπουδαίο διπλό (2-1).

Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEOS)

Δείτε το live του αγώνα

Η αποβολή του Κάτσε και η απειλή αποχώρησης

Τι προβλέπεται για την αποβολή του Κάτσε

Εικόνα αγώνα:

Ο Αναστασιάδης ξεκίνησε βασικούς τόσο τον Κατσικά, όσο και τον Μακ, για πρώτη φορά μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν, ενώ προστάτευσε τον Σκόνδρα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τοποθετώντας τον Κωνσταντινίδη στο δεξί άκρο της άμυνας. Το παιχνίδι δεν άρχισε καθόλου καλά για τον Δικέφαλο. Μόλις στο 7' ο Τσαμπούρης έστρωσε στον Καλτσά, ο οποίος σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ιτάνζ, που αντέδρασε καθυστερημένα, ανοίγοντας το σκορ. Στο 8' ο Μακ σέντραρε, η μπάλα κόντραρε και ο Χογκ απέκρουσε με υπερένταση, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ άρχισε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ενα φάουλ του Τσαμπούρη από δεξιά απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές ο Ιτάνζ και στο 19' ο Ρατς σέντραρε, αλλά ο Αθανασιάδης δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Στο 25' ο Σαλπιγγίδης γέμισε στα καρέ της Καλλονής, ο Χογκ έχασε την μπάλα, ο Αθανασιάδης πλάσαρε, όμως, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο Κατσικάς στο 36' σέντραρε, ο "Σάλπι" πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και στο 37' ο Μήτσιος δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ του Κάτσε, ο νεαρός μέσος τον έβρισε και ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Ηπείρου τον απέβαλλε. Σε εκείνο το σημείο τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ σηκώθηκαν να φύγουν από τον πάγκο, μετά από εντολή του Αναστασιάδη, όμως, ο τεχνικός του Δικεφάλου, μετά από προτροπή του προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολου Τερζή, τους φώναξε να επιστρέψουν πίσω, κάτι που έγινε και μετά από λίγο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Τζανδάρη να αντικαθιστά τον Μαντούρο. Ο Αναστασιάδης θέλησε, έτσι, να καλύψει το κενό του Κάτσε και συγκεκριμένα τα τρεξίματα του νεαρού μέσου. Στο 49' ο Κωνσταντινίδης με εξαιρετική προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή της Καλλονής σέντραρε, όμως, δεν βρέθηκε κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ στην πορεία της μπάλας. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό, πάντως, ο Δικέφαλος ισοφάρισε. Ο Ρατς εκτέλεσε φάουλ, ο Αθανασιάδης έστρωσε στον αφύλακτο Περέιρα, ο οποίος εξ' επαφής σημείωσε το 1-1, πετυχαίνοντας το όγδοο γκολ του στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε στο 53' μια κεφαλιά του Κατσικά υπό καλές προϋποθέσεις, την οποία μπλόκαρε ο Χογκ και στο 58' ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε. Ο Μακ απέφυγε με φανταστική ενέργεια τον Αντέγιο, σέντραρε, η μπάλα έφτασε στον ολομόναχο Περέιρα, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γύρισε το ματς.

Ο Περέιρα στο 69' έβγαλε τον Σαλπιγγίδη απέναντι από τον Χογκ, αλλά σε πλάγια θέση, ο έμπειρος επιθετικός πλάσαρε, όμως, ο Χογκ απέκρουσε με υπερένταση. Στο 74΄ κεφαλιά του Κατσικά δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Καλλονής και στο 75 μετά από συρτή σέντρα του Ρατς, ο Περέιρα επιχείρησε να σκοράρει με το τακουνάκι, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το 1-3.

Στο 81' ο Χουάνμα κέρδισε πέναλτι από τον Κωνσταντινίδη, αλλά ο Ιτάνζ είπε όχι στον Μανούσο και στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Αθανασιάδη πέρασε μόλις άουτ. Ο Μακ στο 86' μπήκε στην περιοχή, κόπηκε, όμως, από τον Τσαμπούρη, με τον Μήτσιο να δείχνει παίζεται. Στο 88' ο Σλοβάκος επενέβη σωτήρια πριν ο Τσαμπούρης σουτάρει από κοντινή απόσταση και στο 90' ο Αντέγιο έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, όμως, ο Ιτάνζ μπλόκαρε.

MVP:

Ο Φακούντο Περέιρα στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Σκόραρε δύο γκολ, φτάνοντας τα εννιά (δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον Κλάους), ενώ μοίρασε και μία φανταστική ασίστ στον Σαλπιγγίδη, που δεν μετουσίωσε σε γκολ ο έμπειρος επιθετικός. Φυσικά, ο Ιτάνζ με την απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Μανούσος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Χογκ είχε κακές και ασταθείς αντιδράσεις και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Δεν μας άρεσε ακόμη που η Καλλονή στο δεύτερο ημίχρονο άφησε πολλούς κενούς χώρους, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν ο ταχύτατος Μακ και ο "εκτελεστής" Περέιρα.

Σχόλιο:

Ο ΠΑΟΚ σήμερα φανέρωσε ξανά τον χαρακτήρα της ομάδας που παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν στα γήπεδα της Superleague. Δεν πτοήθηκε από την αρνητική τροπή που πήρε το ματς και με τον τρόπο που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος δεν άφησε να φανεί το αριθμητικό μειονέκτημα από την αποβολή του Κάτσε. Με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει σε κατάκτηση του τίτλου. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει, ωστόσο, ο Δικέφαλος με τις κίτρινες κάρτες. Ο Μήτσιος έδωσε σήμερα συνολικά επτά κάρτες στον ΠΑΟΚ και μία στην Καλλονή.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλλιός, Αντέγιο, Κεϊτά (65' Σαφράνοβιτς), Καλτσάς, Πιπίνης (76' Μίνγκας), Τσαμπούρης, Λεοζίνιο (66' Καμαρά), Μανούσος, Χουάνμα

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Μαντούρο, Κάτσε, Περέιρα, Μακ (90+ Σκόνδρας), Σαλπιγγίδης (90+ Παπαγιαννόπουλος), Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK