Καταδίκασαν το συμβάν με Εμπό, Γρηγορίου και Ρόκα

Τόσο ο προπονητής του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα, όσο κι ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου καταδίκασαν την ρατσιστική επίθεση του Ναγιάρ στον Εμπό.

Καταδίκασαν το συμβάν με Εμπό, Γρηγορίου και Ρόκα

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Παπέ Εμπό, μετά το ματς του Πανθρακικού με την Κέρκυρα, ο Ναγιάρ φέρεται να τον αποκάλεσε: "μαύρη μαϊμού".

Την άποψή τους επί του θέματος έδωσαν μέσω της κάμερας της NOVA, τόσο ο προπονητής του Πανθρακικού Μανουέλ Ρόκα, όσο κι ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, οι οποίοι καταδίκασαν την ρατσιστική επίθεση.

Αρχικά ο Ρόκα δήλωσε: "Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο Ναγιάρ, από τη στιγμή που μιλά έτσι. Πιστεύω τον παίκτη μου. Αυτός είναι ο καλύτερος στόπερ στη Σούπερ Λιγκ. Σέβομαι όλους τους παίκτες, αλλά ο Εμπόου και σαν άνθρωπος είναι άριστος. Δεν είναι σωστό να μειώνεις έναν επαγγελματία, έναν άνθρωπο που παίρνει δέκα σε όλα. Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να τον μειώσεις. Αυτός βγήκε κερδισμένος σήμερα. Στο ποδόσφαιρο λέμε όχι στον ρατσισμό".

Με τον Γρηγορίου να τονίζει: "Καταδικάζω το γεγονός, αν έχει γίνει. Γνωρίζω το ήθος του Ναγιάρ. Όσο καιρό είναι στην ομάδα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι αρνητικό. Έχουμε κι εμείς έγχρωμο ποδοσφαιριστή στην Κέρκυρα. Θα πρέπει, πάντως, να επιληφθώ επί του θέματος για να έχω πλήρη άποψη".

Διαβάστε ακόμη:

Πανθρακικός - Κέρκυρα 1-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK