Ο Μυστακίδης νοστίμεψε τον ΠΑΟΚ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πήγε να "κρεμάσει" τον ΠΑΟΚ στο 32ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε, όμως ο Μυστακίδης, που πέρασε νωρίς στον αγωνιστικό χώρο, νοστίμισε το παιχνίδι του δικέφαλου και με γκολ στο 62' χάρισε το πολύτιμο τρίποντο. Φτιάχνει... σερί στην Super League ο Ίβιτς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
paok panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Ο γνωστός εξαιρετικός ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ξανά στο Αγρίνιο, μόνο που αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, πέτυχε το κρίσιμο γκολ και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Παναιτωλικού.

Όλα αυτά με δέκα ποδοσφαιριστές από το 32ο λεπτό, όταν ο Στέφανος Αθανασιάδης έριξε αγκωνιά στον Χαντάκια και σωστά αποβλήθηκε. Μία απόφαση που, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, βοήθησε τον δικέφαλο, αφού ο Μυστακίδης ήταν εκπληκτικός.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με... λύσσα στο παιχνίδι και έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του, όμως οι γηπεδούχοι έσπασαν τον τσαμπουκά γρήγορα και απείλησαν στο 4ο λεπτό με ένα φάουλ του Ρότσα που απέκρουσε ο Γύκος. Από εκείνο το σημείο και αργότερα, ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν... τα ξαναέδωσε.

Μόλις στο 14' ο Μπίσεσβαρ προσπάθησε να σκοράρει από κοντά, όμως ο καταπληκτικός και πάλι Κυριακίδης είπε όχι, με τον Σάκχοφ να σημαδεύει το δοκάρι στην εξέλιξη της φάσης. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μπίσεσβαρ ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 32ο λεπτό είχαμε την ανόητη αποβολή του Κλάους, που ήταν καλός μέχρι εκείνο το σημείο, ενώ στο 41' ο Μυστακίδης έστρωσε στον Σακχόφ που έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μυστακίδης έστρωσε εκ νέου στον Σακχόφ, ο οποίος δυο φορές δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη! Στο 62' όμως, έγινε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ και το ματς... τελείωσε. Λάθη επί λαθών στην άμυνα των "καναρινιών", ο Λέοβατς σέντραρε στο πίσω δοκάρι και ο Μυστακίδης με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε... μισή φάση μέχρι το τέλος, δείγμα της κακής ψυχολογίας και ψυχραιμίας των παικτών του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (Κουτρομάνος 40'), Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μάκος, Ρότσα, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (Λόπες 78'), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος (Μυστακίδης 40'), Μπίσεσβαρ (Μαλεζάς 62'), Πέλκας (Κάνιας 75'), Αθανασιαδης ( αποβλήθηκε στο 32' ).

Σκόρερ: 0-1 Μυστακίδης ( 62').

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK